kpss

Öyle bankacılık diye bir şey yok benim bildiğim, işletme mezunuyum bankacılık yaptım; bankaya girebilmesi için kpss de bankanın belirlediği puan ve üstü almış olup yine bankanın açtığı sınava da katılması gerekir, özel ve kamu bankaları bu şekilde alım yapıyor çoğunlukla.

Kılavuzu incelediniz mi? Orta öğretim kpss ye girmediğim için hangi ünvan ile alımları oluyor fikrim yok ne yazık ki fakat siz OSYM 'nin sitesindeki kılavuzu detaylı okursanız daha sağlıklı olur. Her yıl puanlar, kontenjanlar değişiklik gösteriyor zira.

düz memurluk var sanırım digerleri alanlardan mezun olanları alıyorlar. şöför kaloriferci vs. düz lise mezunu alıyor. onlarında puanı en az 95.

Lise mexunu kpss ye girip seksen puan birisi hangi bolumleri secer bilen varmi bankacilik puani kac
Bankaların kendi içlerinde sınavları var. Gişe personeli vs olmayı düşünüyorsanız lisans üniversite mezunu olmalısınız, yeni yönetmelikler hep bu yönde. Kırılmanı istemem ama öncelik milyonlarca üniversite mezununu istihdam etmek. Lise mezunu olarak da alınanlar var, ama pozisyon malum. Salarlar sokağa kart ve kredi satışı yapman istenir. Bir bayan için maximum 2 ay dayanılabilir. Sonra işten çıkmaya mecbur edilirsin. Eminim düşündüğün bu değildir. Ya da başka bir seçenek sırtını dayayacak bir dayın varsa müdür bile olabilirsin. Torpilin yoksa maalesef durum vasat.

Peki açıktan üniversite okumayı düşünmez misin?

Cok istiyorum ama iki cocugum var nasil yaparim bana fikir verirmisin acik ogretimden uni okumayi
Zaten okula gitme diye bir şey yok. Çıkmış sorulara çalışırsan 4 yılda biter okulun. Açık öğretimin bazı bölümlerinin zorlayıcılığı yok. Bende 1 çocukla yeni okula başladım. Hiç bir şey bahane değil. Hele ki, 2 evladın var gelecekleri her şeyden önce gelir.

Tsk ederim cnm beni biraz daha aydinlatirmisin peki basvurulari nasl yapacagm gectimi bunlar hakkinda biraz bilgi verirsen sevinirim sanada basarilar hakkimizda hayirlisi

Hangi lise.mezunusunuz duz lise ise sadece ortak koddan ancak basvurabilirsiniz ki oda 97 puandan asagiya zor duser meslek lisesi mezunu iseniz bölümü yazin yardimci olayim ama seksen puanla atanmaniz.duz lise mezunu iseniz imkansiz otesi

Maalesef bu yıl geçti. ÖSS'ye girmen gerekiyor. Ben en son 2007 de girdim, herşey çok değişti, bilgim yok ne yazikki. Ancak öss ye girip çok çok düşük bir puan alıp işletme, iktisat, kamu yönetimi gibi bölümleri seçebilirsin. İnsan istedikten sonra yapılmayacak birşey yok.

Sadece 2012 de bir kişilik kadroya 89 puan atanmis digerleri 90 dan dusmemis 2012 den 2014 dun son atamasina kadar toplamda 59 kisi alinmis sanirim atamasi yuksek olan bir bölüm tavsiye ederim canim iki yillik yaşın kac bu arada

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-12-21-31-14.png
    237 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…