- 10 Ekim 2015
- 82
- 1
-
- Konu Sahibi yagmur yureklim
Bankaların kendi içlerinde sınavları var. Gişe personeli vs olmayı düşünüyorsanız lisans üniversite mezunu olmalısınız, yeni yönetmelikler hep bu yönde. Kırılmanı istemem ama öncelik milyonlarca üniversite mezununu istihdam etmek. Lise mezunu olarak da alınanlar var, ama pozisyon malum. Salarlar sokağa kart ve kredi satışı yapman istenir. Bir bayan için maximum 2 ay dayanılabilir. Sonra işten çıkmaya mecbur edilirsin. Eminim düşündüğün bu değildir. Ya da başka bir seçenek sırtını dayayacak bir dayın varsa müdür bile olabilirsin. Torpilin yoksa maalesef durum vasat.Lise mexunu kpss ye girip seksen puan birisi hangi bolumleri secer bilen varmi bankacilik puani kac
Zaten okula gitme diye bir şey yok. Çıkmış sorulara çalışırsan 4 yılda biter okulun. Açık öğretimin bazı bölümlerinin zorlayıcılığı yok. Bende 1 çocukla yeni okula başladım. Hiç bir şey bahane değil. Hele ki, 2 evladın var gelecekleri her şeyden önce gelir.Cok istiyorum ama iki cocugum var nasil yaparim bana fikir verirmisin acik ogretimden uni okumayi