kpss

H_SUDE_H

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
118
5
37
mrb arkadaşlar kpss için konu anlatımlı kitap almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz siz hangi kitaptan çalışıyorsunuz memnun musunuz ben adalet 1 sınıftayım ... lise mezunu olarak girecem kırtasiye gittim ne alacağıma karar veremedim yediiklim yargı beyazkalem falan bir sürü kitap siz ne öneriyorsunuz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mrb arkadaşlar kpss için konu anlatımlı kitap almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz siz hangi kitaptan çalışıyorsunuz memnun musunuz ben adalet 1 sınıftayım ... lise mezunu olarak girecem kırtasiye gittim ne alacağıma karar veremedim yediiklim yargı beyazkalem falan bir sürü kitap siz ne öneriyorsunuz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

GK-GY için söyleyebilirim. saydıkların gayet iyi.. ayrıca uzman kariyerde güzel sorular falan..

evet saydıklarınız iyi.. ben kuzey akademi yayınlarının kitabını kullanıyorum ve gayet başarılı tavsiye ederim :KK66:

Merhabaa,, GKGY'de evet iyi seçim yapmak önemli ve benden tavsiye Kuzey Akademi'ye git bence genel kültür genel yetenekte çok başarılılar, öğretmenleri tam kadro yani ben çok memnunum, kitapları da çok iyi zaten baya iyi kaliteli soruları var bilgin olsun:):KK52:

X