Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım 3 aralık die haberler geçmiş ancak memurlar nette okudguuma göre lisanslılardan biri show tvyi aramış bi yanlışlık oldu 3 ocak demişler::S ben onların yalancısıyım duydugum şeyi söyluorum..
off ben hiç bir şey anlamadım haberlerde 3 aralık son dedi 15 aralık yerleştirme dedi ama memurlar.nette klavuz bu ay sonu diyo ne zaman şimdi bu tercihler birde ben belediye yada askeriyenin sivil memur alımları oluyomuş onları nasıl öğrenicem ne zaman diye kafam karıştı iyice :bbo:
of ne biçim şey bu ya kimse bilmiyor kimse bişey söyleyemiyor...bi kanal çıkıp son gün 3 aralık diyo sonradan da yanlışlık olmuş diyo hey allahım ...yani adamı çileden çıkartırlar ...msym nin siteden de bişi anlaşılmıyo..gerçi aldığım puanla bi yere yerleşemeyecek olsam dahi yinede merak ediyorum kim bilir yüksek puanlar ne düşünüyordur...bir an önce doğru olanı bilsek çok iyi olcak eğer 3 aralıksa üstüne bi bardak su içmek zorunda kalabiliriz
ya bu arada ösym nin sitesinden bulamadım.gooogle den arattım.3 haziran son gün falan yazyor.lütfen bulan arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verirlerse sevinirim.
arkadaşlar yeniden yazıyorum 2008/3 biz haziranda sınava girmeden önce son bir alım yapıldı onun kılavuzudur bizimki henüz yayınlanmadı lisans-önlisans-lise aynı zamanda yayınlanır hele yayınlansın yardım ederiz birbirimiz inşallah
kızlar ösym başkanı ntvdeydi.sordular ne zaman yayınlanacak die kılavuz bizde değil hala devlet personel başkanlığında dedi bize gelmesini bekliyoruz dedi
ya ben bi klavuz buldum ama o mu diil mi emin diilim ya 2008 tercih kitapçığı falan da yazıo başında yenikampüs die bi siteden buldum linkini hatta ama yanlış bilgi vermek istemem -tatlicadiarzu-
ben de bekliyorum kılavuzu.. bi çıkamadı gitti yaaaa sinir ediyolar insanı..inşallah önümüzdeki hafta açıklanır..boncuk arkadaşım bu çıkacak kılavuz, içinde hem lisans hem önlisans hem lise kadrolarını barındırıyo.. yani herkes için genel