Kpss

henüz ortada klavuz olmadığından bu şifre konusunu bende bilmiyorum hele klavuz yayınlansın hep beraber bakarız çaresine

teşekkür ederim cevap için destina82 inşallah yerleşebiliriz kadroları sabırsızlıkla bekliyorum

bende sevinirim arkadaşım yardımcı olursan şimdiden teşekkür ederim ya ben iş arıcam yani pek iş imkanıda yok küçük bir yerde oturuyorum kpss yi bekliyorum puanım aslında çok güzel deil ama yinede umut ediyorum bende kadroları görürsem hemen sizlerle paylaşırım yardımlaşmaya devam ederiz hepiniz saolun

benimde puanım iyi değil ama umut dünyası bende yapıcam tercihleri :KK43:((
belki bir ihtimal:KK43:
açıklamalar için sağolun arkadaşlar

arkadaşlar biraz önce memurlar nete baktım bir sürü iş ilanı vermişler daha tercihler yapılmadan bu oraya baş vurup alımların olması demek yani genel tercihlerde puanı yüksek olupta belirli illerde olmak isteyenlerin tercih edecekleri iş türü bence yani bize birazdaha umut kapısı açılmış oluyor mu
sizce ne dersiniz

kesinlikle özellikle bu sene a grubu alımlarının fazla olması bize yarar umarım puanlar ve yerleştirmeler de bundan etkilenir

terccih formu bugün itibariyle yayınlandı arkadaşlar herkeze hayırlı olsun inşallah herkesizn gönlüne göre olur

ya u kpss formlarına baktım nasıl yapcaz ben hiç bişey bilmiyorum nasıl tercih edeecz nere gönderecez

arkadaşlar bende bakıyorum şuanda tv de açıklama yaptı bugünden itibaren başlamıştır 03 aralık son gün diye

X