Kpss

destina82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
142
1
KPSS klavuzu kimler bekliyor arkadaşlar.çok gecikti bu yıl 2006 da bu vakitler atamalar olmuştu şimdi ise daha süreç bile başlamadı.
genel olarak kadrolar ve süreç ile ilgili paylaşımlarda bulunabiliriz diye düşündüm ne dersiniza.sa.sa.s

uff çok canımı sıktı bu kpss
hala ortada bişey yok
boşu boşuna girdik diye düşünüyorum artık...

yok o kadar karamsarlığa düşme bence birçok kişi dpb den bilgi aldı bu 2 hafta içinde ösym açıklayacakmış.mutlaka atama yapacaklar bütçe onayları birçok prosedür uygulandı ama nedense uzattıkça uzatıyorlar

cnm 15 ınde acıklancakmıs netten dıye dutdum ınsalahh ya ama 15 ıde cumartesı off offff

bende bekliyorum kılavuzu bende belediyeye girmek istiyorunm acaba onadamı tercih yapılacak yoksa ayrı ilanmı yayınlanıyor bilgi verirseniz sevinirim iyi günler

belediyenin atamasını ösym yapmaz daha öncede belirtmiştim istersen eski klavuzlara bak herhangi bir belediye göremezsin

arkadaşım kusura bakma seni rahatsız ediyorum bi bilgim yok bu konuda cevabın için teşekürler peki belediyeler alım yapmazmı fen memurluguna eger kadro açarlarsa duyururlarmı açmazlarsa kadro yokmu demek memurlarnette açıklama yok bende belediye başvurularını kaçırmak istemiyorum ondan burada sorup duruyorum teşekürler

belediyenin atamasını ösym yapmaz daha öncede belirtmiştim istersen eski klavuzlara bak herhangi bir belediye göremezsin

arkadaşım kusura bakma seni rahatsız ediyorum bi bilgim yok bu konuda cevabın için teşekürler peki belediyeler alım yapmazmı fen memurluguna eger kadro açarlarsa duyururlarmı açmazlarsa kadro yokmu demek memurlarnette açıklama yok bende belediye başvurularını kaçırmak istemiyorum ondan burada sorup duruyorum teşekürler

yok arkadaşım ne rahatsızlığı olurmu öle şey:)belediyenin internet sitesine bak orada yazar bişeyler orada da bulamazsan belediye gidip sor soruştur aslında tanıdık olması en güzeli ama .kadro açınca duyurmuyorlar genelde.sen özgeçmiş kısmını doldur netteki sayfada bide kendinde git soruştur derim.her belediyenin politikası ayrı sonuçta

Kızlar ne bitmez çilemiz varmış
sınavdan önce ders çaşış stres yap
açıklanmadı yine sinir stres yaptık
açıklandı şimdi de ortada kılavuz yok.
of yaa ne biçim bir sistem bu..
ama yirmisinde açıklancak galiba yani 20
kasımda..herkese bol şanslar şimdidenhihoyyyt

bence ekonomik kriz dolayısıyla bukadar aksadı sonuçta memur alımı demek onlara ayrılacak bütçe demek ama bizim psikolojilerde krize gidir artık

bence ekonomik kriz dolayısıyla bukadar aksadı sonuçta memur alımı demek onlara ayrılacak bütçe demek ama bizim psikolojilerde krize gidir artık

Kriz yüzünden kadroları da düşürmezler inşallah şansımıza bak yaa senağlama

umuyorum ki düşmez kadrolar memurlar nette okudum güya arttırmışlar kadroları bazı kurumlar 2009 alımlarını öne çekmişler de ondan uzamış böyle inşallah öyledir

arkadaşlar şimdi dpb yi ardım aslında hersey hazırdı fakat bazı kurumlar son anda kadro ekleme ve duzeltme işlemı yaptırdı dedi onları ayarlıyoz dedi bizler klavuzu net ortamından yolluyoz ösym ye sonra da yetkilileriiz gidip imza ile tescilliyorlar dedi. klavuzun büyük kısmı gönderıldı orda hazır edıldı bızden son kızımları beklıyolar onlarıda gönderdiğimiz de ekleyıp 1 gunde basıp dagıtacaklar dedi,kasım sonu görürsünüz klavuzu dedi,mesela ptt ve dhmi ekleme yapmış birkaç tane daha ekleme yapan kurum var dedi bunların dısındakıler hazırlandı yollandı dedi bunlarda hazırladığımız da ösym yolluycaz ondan sonra top artık ösym de dedi.bizi arayıp durmayın artık dedi.kasımın sonunda açıklanacak yani ama kesin bi tarih yok.ösym de en geç 22 aralıkda tercih sonuçları açıklanacak dedi.en kötü ihtimalle.memur olucam diye tel faturası iyi üzecek beni.bi de iyi bir haber daha eğer önlisanslar zamanın da açıklansaydı 2009 ocaktan önce 2 atama yapılacakmış.ama bu gecikme yüzünden o 2 alım birleştirildi. bende kadro sayısı kaç onu da söylermisiniz dedim istersen daha fazla şansını zorlama dedi adam walla kadın değil adam çıktı bu sefer şaşırdım doğrusu biraz da fazla ısrar edince insafa geldi galiba.bayağı biligi aldım.bide sizler arayın arkadaşlar bakalım size ne dicekler.arkadaşlar sizde arayın bilgileri paylaşalım bura da gene sallıyorlar mı yoksa gerçek mi fikrimiz olsun.artık kimseye güvenemiyorum ki teklefon da biri çıkıyo ama kim?neyse en azından arlık da bir yerleştirme kesin belli olacak onu biliyoruz bari
memurlarnetten alıntıdır arkadaşlar haftaya çıkıcak bence 93 aldımm ben ılk atamada gıdıp tum dertlerden kurtulmak ıstıyorum artık

Bende kpssye ilk defa girdim kadroları bekliyorum ösymden mi seçicez bize uyan yerleri şifreli girişmi yapmak gerekiyor ösmy anlayamadım bilgilerinizden bende yararlanmak istiyorum bilen arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…