valla sen harikasn canım maşallah diyeyim hem konu tekrarı +300 soru
inşallah canım ya bu aralar çok boşladım ben gerçi boşlamdğm zaman yok ki
bu mesajların suyunu çıkarıyorum ben
hangi dizi tatlım twd mi
valla ben öyle bir gevşedim ki toparlayamıyorum kendimi canım hiç ders çalışmak istemiyor
hoşgeldin canım iyilik canım seni sormalı sen neler yapıyorsunkızlar nasılsınız sizin fikirlerinize ihtiyacım var ben 2015 mezunu olcam bu sene kpss lisansa gircem 2014 e yalnız birkaç sorum var şimdi ben mezun olana kadar bu puanımı kullanamıyormuşum acaba ortaöğretimden girmem daha mı avantajlı olur sizce:44:
siboşumahh kuzuummm minnniiimmm yerimmm senii bendee aynen biliosun
dün benimde çok başım ağrııdıı 11 e kadar yattım biyandan vicdanım sızlıyo tabi11 buçuk da başladım 1 e kadar çalıştım
üylülümmm
bir çık kız şu kpss denbenım haftasonu aöf sınavları var kitap açamadım daha içimden gelmiyooo :2::2:
sen nasılsınn
kankaaaaa çalışamıyorum kankaaaaa yardım et bana nolar :76:
uhu yeni okuduğumu anladım daha senin de başın belada desene :90:
boş boş takılıyorum canım sen neler yapıyorsun
sen çalışıyordum dimi iş nasıl gidiyor yoğun mu bakım :81:
canım bence hiç düşünek için bile zaman kaybetme neye ağırlık vermen konusunda bilemem de mesela lisans da dil bilgisinden bu sene 1 soru yada hiç gelmemişti mesela o tarz konulara çalışıp zaman kaybetmyi düşünmüyorum zaten yapamıyorum da coğrafyanın ilk konusuda öyle bilmiyorum allah yardımcımız olsun valla canım bence ümitsizliğe düşüp zaman kaybetmemerabalar sizlere danışmak istiyorum yardım edin bana :
lisans mezunuyum bu sene ilk kez lisans düzeyinde kpssye gircem ama bilgilerim çok eski ve herşeyi unuttum sayısal nerdeyse hiç yok uzun aradan sonra. ve bu yıl sağlık problemleri vs derken teksoru bile çözmedim şuan sınav için ne yapabilirim biraz tarih coğrafya baksam ucunda da olsa faydası olurmu yada ne yapmalıyım neye ağırlık vermeyelim şundan sonra????
gerçekten ihtiyacım var buna ama aksilikler işte çalışma şansım olmadı
nolarrrrrrrrrrr tülaaay geri dönn
evet yaaa ufff bıktım bu sınavlardan
evet canım çok yoğun olmuyor şükür iyi bakalım sen nerdesin :108::108::108:
canım bence hiç düşünek için bile zaman kaybetme neye ağırlık vermen konusunda bilemem de mesela lisans da dil bilgisinden bu sene 1 soru yada hiç gelmemişti mesela o tarz konulara çalışıp zaman kaybetmyi düşünmüyorum zaten yapamıyorum da coğrafyanın ilk konusuda öyle bilmiyorum allah yardımcımız olsun valla canım bence ümitsizliğe düşüp zaman kaybetme
ahahaha
ömrünmüz sınavla geçiyor valla eylüle kadar ömür gidecek benim :)
nerede mi bu saatte bana en güzel soruyu sordun tabii ki de yatakta :))
elimde güncel çıkartmaları saçlarım bir yana savrulmuş onlar bir yana :))
keşke sende ki bir iş de bende olsaydı
hayırlısı olur inşallah canım
ohh ne güzelll bende yatakta olsaydım yaaaaaaaaaa :2:
amaannnn yok bee ne işi yattt işte boşverrrgüncel çıkartmaları ne laaa :26:
lisans düzeyinde hiç girmedim ama 2 yıl geçtiği için girmek zorundayım artık ama hangi konulardan çıkıyo nerden başlamalıyım bilmiyorum kpss hakkında bilgim yok çok fazla hiç hazırlanarak girmedim sınava ben. şimdi sudan çıkmış balık gibiyim napcağımı bilmiyorum en azından bildiğimi gözden geçireyim diyorum ama okadar da soğumuşumki
üzülüyorum yaasenin sayısalın nasıl canım
canım bak kırmızıyla içerisene aldığım yere tıklıyoruz o şekilde alıntı yapıyoruz sana bir resim çektim bakabilirsin
Eki Görüntüle 1039740
canım tablodaki gibi hergün bi konu + en az 100 soru program bu. mesela bi gün tarih bi gün coğrafya çalışabilirsin
canım sen hangi bölümsün günlük 400 500 soru süper sen bize program yap bence
ahaha sen ben gibi tembel değilsin kuzum yataklar yastıklar yerine masa başlarında takılıyorsun
yok düzenli bir işim olsaydı belki de sınava hiç çalışmazdm
sen açıköğretimden ne okuyorsun canım
ya güncel bilgilerde çıkıyor ya lanet kps de onun çıkartmaları kuzum hepsi birbirine girdi ezberin berbat
hangi dizi tatlım twd mi
valla ben öyle bir gevşedim ki toparlayamıyorum kendimi canım hiç ders çalışmak istemiyor
hangi dizi tatlım twd mi
merabalar sizlere danışmak istiyorum yardım edin bana :
lisans mezunuyum bu sene ilk kez lisans düzeyinde kpssye gircem ama bilgilerim çok eski ve herşeyi unuttum sayısal nerdeyse hiç yok uzun aradan sonra. ve bu yıl sağlık problemleri vs derken teksoru bile çözmedim şuan sınav için ne yapabilirim biraz tarih coğrafya baksam ucunda da olsa faydası olurmu yada ne yapmalıyım neye ağırlık vermeyelim şundan sonra????
gerçekten ihtiyacım var buna ama aksilikler işte çalışma şansım olmadı
ahaha sen ben gibi tembel değilsin kuzum yataklar yastıklar yerine masa başlarında takılıyorsun
yok düzenli bir işim olsaydı belki de sınava hiç çalışmazdm
sen açıköğretimden ne okuyorsun canım
ya güncel bilgilerde çıkıyor ya lanet kps de onun çıkartmaları kuzum hepsi birbirine girdi ezberin berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?