- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
iyiyim yavrum ne olsun sınava çalışmaya çalışıyorum sıkıcı günlerOy canım benim..
Nasılsın balım?
hayırdır canım ne yolculuğugünaydın gençler :))
2 gündür saçma sapan veseveselerimden sıkıntılarımdan dolayı ders çalışaamaadım amaaaa hedefime ulaştım çok şükür....
bu gece Allah nasip ederse yolculuk başlıyor :) kısaaacık ama olsun ..2 günlüğüne de olsa farklı yerler görmek ufkumu açacaktır inşallah ..hem ne demişler ''tebdil-i mekan da ferahklık vardır''
bana dua edin lütfen ...içimi sıkan şeylerden kurtulmak istiyorum...
günaydınnnn balll küpümmm benimmmm o bişiler olmalar hiç bitmio hiçççç
Dün çalışcam dedim ama çalıştımm erken uyumıyım diye dışarda takıldım 10 dan 12 bucuga kadarda tarih çalıştımm #dirensibel diyorummm
bugün işim yok dün bugra ayan ın (herkesin tavsiyesi üzerine ) tarih kartlarını şifrelerini çıkardım 75 sayfa onları okucaaammm okucaammmm bissürüüü
ımmmm sen kaçlıydın kuzum yaa bakimmm evlilikk yaşınmııı benleysndee evlenmeee bana evde kaldın diyen çok bu ara bende okuyomm ben yeaa diyorummm hayırlısı herşeyinnn tabiki hayırlı cumalar bu arada Rabbim dualarımızı kabul etsinn
ciğerriiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
harikasın yavrumm hemde not çıkardın öyle mii
bak sıkmışsın çalışmışsın bende bugün tarihten iki konu bitirdim ama bende bayağı sıktım
93 lüyüm bebem sen kaçlısın aman ne evlenmesi be kim demiş onu hihhoytt
ahhh kuzummm hepimizdee var bilion bende dün yıktım tabularımı çalıştım değişiklik iyidir her zaman yaaa şimdiden iyi yolculukk bebeeiimmm
aynen kanka bende dil bilgiis yapamıyorum ama geçen sene lisansda 1 tane dil çıkmış off bilmiyorum ne olacak :18:
türkçede dil bilgisi daha ağırlıklı olucakmışşş türkçeyi basit diyip geçiyoruz ama bende zorlayacagını düşünenlerdenim açıkcası
geometriye çalışmadı bende daahaa hiç çalışmıcam da 3 soru için ne zamanım var ne ona yorucak kafam var matematik özürlüyümm bende zaten bi 10 -15 yapsam yeter diorum bende bakalım nasip Allah hepimize kolaylık versin
kızlar başvurular nasıl yapılacak bilgisi olan varmı.
canım ösym nin sitesinde yazıyodur daha çok var diye biliyorum birde okula da sorabilirsin okullarda yapılıyo zaten