- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
yok kankam ne ineği sadece daha çalışkann diyelimmmanaammmm ben niyee seni byük evli biri olarak düşündüm 90 lımısın şuan bende 23 üm temmuzda 24 olcamm ayy evde kalmadım dimii hayır hayır kalmış olamamammm
niye öyle düşündün acaba
ne evde kalması be çıtırrız daha çıtırsın çıtıtırız çıtırlar ahahha
hem daha kariyer yapcez kankaaaaaaaaa
işlerimm yoğundu napimm okadar inek diiilimm beee keşkeeemm ölee olsammm varyaaa kaç gündür sallantıdayım ben yinee havalar güneşli cıvıl cıvıl falan hiç gram cnm istemiyooo ders çalışmak ama vicdanımı rahatlatmak için önceki gün 20 soru çözdüm sadece sonra uyudum helee dün 8 buçuktu az uzanımm instgramda falan takılım başlarım dedimm uyuu kal sen annem gelio kaldırıo git uyucamm diorumm üzerimi bile değiştirmemiştimm sabah okadr uyumama rağmen geç kaldımm hopp kalkıp aynı kıyafetlerle geldim işee (çok pisim biliorum ) dün hiç çalışamadım yani :18: sağlık olsun ya bugün inş telafi edicem
**
uzaktamısınızzz kıyamamm yaa olsun geçer gider bu günlerdee kavuşursunuz kiii aşk olsun yeterkii
bizde oda yok napaaakkk
hha okurken diyecektim bu kız benim içimi nasıl biliyor
aynen ben kanka yaa bu aralar gene bişey oldu bana hep bişeyler oluyo gerçi :)) havalar ama daha da güzellşti bu aralar ondan mı anam havalarda ısındı bide eylülde sınav bu sne eyazı elde kitaplar evde geçircez pöfff
ahaha aynen benim annede öyle ya alar gibi
inşallah kankişim toparlanalım yaaa
evet yavru ceylanım benim haytanın okulu bitmedi bide alttan dersleri varrr artık biz yaşalnınca evleniriz diyorum ona ahahhaha
Aşkın en güzeli seni bulacak inanıyorum öyle deme sen
al benden de o kaadar :18:bir haftadır koptum çalışamıyorum ne yapayım
aynen katılıyorummmgeometri biraz daha karışık matematiğe göre bana göre formül ezberlemek yerine matematik de problemler var mesela onları daha mantıklı düşünerek yapabilirsiniz..
bende keşke sözel yapabilsem işte herkesin kafası ayrı calışıyor ezberim hiç yok malesef sürekli unutuyorumm hepsi birbirne giriyor tarih cografya ve vatandaslık da
Allah kabul etsin canım ben bu aralar gene bıraktım yaaabebetocummm :)) namazaaa kalktım :)) ve de sonra biraz ders
bende evdeyim milletde eş çocuk iş olduğu halde çalışıyo valla tam dayklığız :18:doğru söylüyosun canım şu an elimde imkandan çok bişey yok. evde tek başımayım boş boş takılıyorum valla
bende geo çalışmıycam canım zaten sanırım ortlama 1-2 soru geliyo dmeişti bi arkadaşson yazılanları okudumda başka topikte bende aynı derdimi yazmıştım tek değilim benim gibi çok arkadaş var galiba matematikten muzdarip bende geometriyi çalışmamaya karar verdim matı halledeyimde o kalsın eğer geometriyide çalışırsam diğerleri batıcak