How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kpss yoldaşları <3

valla sen harikasn canım maşallah diyeyim hem konu tekrarı +300 soru :nazar:

inşallah canım ya bu aralar çok boşladım ben gerçi boşlamdğm zaman yok ki :52:

bu mesajların suyunu çıkarıyorum ben :9:
hangi dizi tatlım twd mi :27:

valla ben öyle bir gevşedim ki toparlayamıyorum kendimi canım hiç ders çalışmak istemiyor :52:

hazaaaaallllllllllllll :3::3::3:

kızlar nasılsınız sizin fikirlerinize ihtiyacım var ben 2015 mezunu olcam bu sene kpss lisansa gircem 2014 e yalnız birkaç sorum var şimdi ben mezun olana kadar bu puanımı kullanamıyormuşum acaba ortaöğretimden girmem daha mı avantajlı olur sizce:50::44:
hoşgeldin canım iyilik canım seni sormalı sen neler yapıyorsun
valla caanım lisans mı onlisans mı
ben 2 yıl kullanılIyo diye biliyorum ama

ahh kuzuummm minnniiimmm yerimmm senii bendee aynen biliosun :17::16:
dün benimde çok başım ağrııdıı 11 e kadar yattım biyandan vicdanım sızlıyo tabi :27: 11 buçuk da başladım 1 e kadar çalıştım :9:
siboşum :54:54::54:
sen yine kendini sıka sıka çalışıyorsun dün ablamın lisans ihtiyaç denemelerıni gördüm evde bir çözeym dedi çözümleri baktıkça gülerim geldi utançtan tabii :17:
resmen soru çözmeye çözmeye hamlanmışım.

bir kaç gündür güncel çalışayım dedim onu da birbirine karıştırıyorum :9

merabalar sizlere danışmak istiyorum yardım edin bana :

lisans mezunuyum bu sene ilk kez lisans düzeyinde kpssye gircem ama bilgilerim çok eski ve herşeyi unuttum sayısal nerdeyse hiç yok uzun aradan sonra. ve bu yıl sağlık problemleri vs derken teksoru bile çözmedim şuan sınav için ne yapabilirim biraz tarih coğrafya baksam ucunda da olsa faydası olurmu yada ne yapmalıyım neye ağırlık vermeyelim şundan sonra????

gerçekten ihtiyacım var buna ama aksilikler işte çalışma şansım olmadı:25:

bir çık kız şu kpss den :30::1: benım haftasonu aöf sınavları var kitap açamadım daha içimden gelmiyooo :2::2:
sen nasılsınn :16::16::54:

kankaaaaa çalışamıyorum kankaaaaa yardım et bana nolar :76::60:

uhu yeni okuduğumu anladım daha senin de başın belada desene :90:

boş boş takılıyorum canım sen neler yapıyorsun
sen çalışıyordum dimi iş nasıl gidiyor yoğun mu bakım :81:

kankaaaaa çalışamıyorum kankaaaaa yardım et bana nolar :76::60:

uhu yeni okuduğumu anladım daha senin de başın belada desene :90:

boş boş takılıyorum canım sen neler yapıyorsun
sen çalışıyordum dimi iş nasıl gidiyor yoğun mu bakım :81:

nolarrrrrrrrrrr tülaaay geri dönn :60::60:

evet yaaa ufff bıktım bu sınavlardan :19::1::1:

evet canım çok yoğun olmuyor şükür iyi bakalım sen nerdesin :108::108::108:

lisans mezunuyum bu sene ilk kez lisans düzeyinde kpssye gircem ama bilgilerim çok eski ve herşeyi unuttum sayısal nerdeyse hiç yok uzun aradan sonra. ve bu yıl sağlık problemleri vs derken teksoru bile çözmedim şuan sınav için ne yapabilirim biraz tarih coğrafya baksam ucunda da olsa faydası olurmu yada ne yapmalıyım neye ağırlık vermeyelim şundan sonra????

canım bence hiç düşünek için bile zaman kaybetme neye ağırlık vermen konusunda bilemem de mesela lisans da dil bilgisinden bu sene 1 soru yada hiç gelmemişti mesela o tarz konulara çalışıp zaman kaybetmyi düşünmüyorum zaten yapamıyorum da coğrafyanın ilk konusuda öyle bilmiyorum allah yardımcımız olsun valla canım bence ümitsizliğe düşüp zaman kaybetme

nolarrrrrrrrrrr tülaaay geri dönn :60::60:

evet yaaa ufff bıktım bu sınavlardan :19::1::1:

evet canım çok yoğun olmuyor şükür iyi bakalım sen nerdesin :108::108::108:

ahahaha :60:
ömrünmüz sınavla geçiyor valla eylüle kadar ömür gidecek benim :)
nerede mi bu saatte bana en güzel soruyu sordun tabii ki de yatakta :))
elimde güncel çıkartmaları saçlarım bir yana savrulmuş onlar bir yana :))

keşke sende ki bir iş de bende olsaydı

canım bence hiç düşünek için bile zaman kaybetme neye ağırlık vermen konusunda bilemem de mesela lisans da dil bilgisinden bu sene 1 soru yada hiç gelmemişti mesela o tarz konulara çalışıp zaman kaybetmyi düşünmüyorum zaten yapamıyorum da coğrafyanın ilk konusuda öyle bilmiyorum allah yardımcımız olsun valla canım bence ümitsizliğe düşüp zaman kaybetme

lisans düzeyinde hiç girmedim ama 2 yıl geçtiği için girmek zorundayım artık ama hangi konulardan çıkıyo nerden başlamalıyım bilmiyorum kpss hakkında bilgim yok çok fazla hiç hazırlanarak girmedim sınava ben. şimdi sudan çıkmış balık gibiyim napcağımı bilmiyorum en azından bildiğimi gözden geçireyim diyorum ama okadar da soğumuşumki :5:

üzülüyorum yaa :25: senin sayısalın nasıl canım

ahahaha :60:
ömrünmüz sınavla geçiyor valla eylüle kadar ömür gidecek benim :)
nerede mi bu saatte bana en güzel soruyu sordun tabii ki de yatakta :))
elimde güncel çıkartmaları saçlarım bir yana savrulmuş onlar bir yana :))

keşke sende ki bir iş de bende olsaydı

hayırlısı olur inşallah canım :ssz::ssz:
ohh ne güzelll bende yatakta olsaydım yaaaaaaaaaa :2::9:
amaannnn yok bee ne işi yattt işte boşverrr :8: güncel çıkartmaları ne laaa :26::27:

hayırlısı olur inşallah canım :ssz::ssz:
ohh ne güzelll bende yatakta olsaydım yaaaaaaaaaa :2::9:
amaannnn yok bee ne işi yattt işte boşverrr :8: güncel çıkartmaları ne laaa :26::27:

ahaha sen ben gibi tembel değilsin kuzum yataklar yastıklar yerine masa başlarında takılıyorsun :nazar:

yok düzenli bir işim olsaydı belki de sınava hiç çalışmazdm
sen açıköğretimden ne okuyorsun canım

ya güncel bilgilerde çıkıyor ya lanet kps de onun çıkartmaları kuzum hepsi birbirine girdi ezberin berbat :(

lisans düzeyinde hiç girmedim ama 2 yıl geçtiği için girmek zorundayım artık ama hangi konulardan çıkıyo nerden başlamalıyım bilmiyorum kpss hakkında bilgim yok çok fazla hiç hazırlanarak girmedim sınava ben. şimdi sudan çıkmış balık gibiyim napcağımı bilmiyorum en azından bildiğimi gözden geçireyim diyorum ama okadar da soğumuşumki :5:

üzülüyorum yaa :25: senin sayısalın nasıl canım

anlıyorum canım seni
kpss kaynakların var mı aldın mı kitap kendine. ?
yok tatlım benim de iyi değil belli kkonulara çalışmayı düşünüyorum zaten

canım bak kırmızıyla içerisene aldığım yere tıklıyoruz o şekilde alıntı yapıyoruz sana bir resim çektim bakabilirsin
Eki Görüntüle 1039740
canım tablodaki gibi hergün bi konu + en az 100 soru program bu. mesela bi gün tarih bi gün coğrafya çalışabilirsin

canım sen hangi bölümsün günlük 400 500 soru süper sen bize program yap bence

uzun zamandır girmemiştim canım geç oldu ama teşekkür ederim:) çevre mühendisiyim ben en az 85 almam gerekiyor yani :18:

ahaha sen ben gibi tembel değilsin kuzum yataklar yastıklar yerine masa başlarında takılıyorsun :nazar:

ya güncel bilgilerde çıkıyor ya lanet kps de onun çıkartmaları kuzum hepsi birbirine girdi ezberin berbat :(

tembel olmak isterdim :27::27::27:

evet bende çalışamıyorum derslere :30: işletme 4.sınıf canım çok sıkıcı bir bölüm :28::28:

hımm anladım canımm hayırlısııı :13::13:

valla ben öyle bir gevşedim ki toparlayamıyorum kendimi canım hiç ders çalışmak istemiyor :52:

evet twd :)))) benimde gelmiyorrrr :))))

Bahsettiğim konu tekrarları bir iki sayfalık özet şeklinde okuyup geçiyorum sonra soru çözüyorum :) hem geziyorum hem çalışıyorum bakalım ne olcak canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

hayırlı sabaaaaaaaaaaahlar kuzukolarım :)))

kayacansınız 1 haftalık aranın ardından çalışmalaraaa başlamış bulunmakta..::))

topikcimizeee de yenilerde katılıyormuş :)) onlarada başarılar dilerim :)))

sabah sabaaaaah mis gibi yağmurlu bir havadan herkeseeeeee günaydın :D:D:D:D

arkadaşlar videodan üçgenleri dinledim bitirdim :)) :6:

bugün hedefim
***geometriden üçgenler ve dörtgenler ve çember konu + test :))))
*** tarih : islamiyet öncesi Türk tarihi ve ilk müslüman Türk devletleri konu+ test :))))
***mat : genel test çözümü :))))
***Türkçe:genel test çözümü :))))
***coğ: Türkiye ekonomik coğ konu + test :))))
***vatandaşlık: yargı konusu+ test :)))

++++++++++++hadi bakalım bismillah :)))

şimdi sizin çok az zamanınız kaldı bi modüler set alıp başlamasanız bile bitmez konular ama mesela x yayıncılık veya pegem gibi yayınların ders notları var onları alıp inceleyin ve soru çözmeye başlayın soru çözdükçe eksikleriniz nereler oraya bakın eksiklerinizi bulup o konuya yogunlasın
kalan zamanı napsam diye geçirmektense bu şekilde ilerleseniz bile size kar olur diye düşünüyorum ben hakkınızda hayırlısı başarılar :16:

hazaaaalll niyemiş o benim 4 senedir düzenli işim maaşım var adamlar bana ömür boyu garanti veriyo ama ben memırrr olmak istiyomm bananeeeee ondann çalışıommm yanii bak bugun cumartesi mesela tek eksisi bu benim işiminnn ondann çalışıommm :27::9:
çok bunalıkkkk takılıomm bu araa zatennn bi kasvett bi buhrammm geçrmelerr :27: :52:
perşembee şehir değişikliği yapcam pazartesiye kadar inşllahhh iyi gelir offf :25:

Son düzenleme:
Back