Kpss yoldaşları <3

Oy canım benim..
Nasılsın balım?
iyiyim yavrum ne olsun sınava çalışmaya çalışıyorum sıkıcı günler
hayırdır canım ne yolculuğu

aynen kanka bende dil bilgiis yapamıyorum ama geçen sene lisansda 1 tane dil çıkmış off bilmiyorum ne olacak :18:

kızlar başvurular nasıl yapılacak bilgisi olan varmı.

canım ösym nin sitesinde yazıyodur daha çok var diye biliyorum birde okula da sorabilirsin okullarda yapılıyo zaten

Osym sitesinde bulamadim . bidaha bakiyim ben lisans mezunuyum mayista basvurum az kaldi benimkine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler kızlar !
bilen biri bana net bilgi verebilir mi ?
I. tbmm nin ilk meclis başkanı ve II. tbmm ilk meclis başkanı kimdir ??
farklı kaynaktan calısınca ve netten bakınca farklı sonuclar buldum ondan emın olmak ıstıyorum

Son düzenleme:

tatlım 1. meclis başkanı müstafa kemal
2. de fethi okyar

kızlar şimdiden hepinize başarılar dilerim umarım emeğinizin karşılığını alırsınız ben de kpss ye çalışanlardanım topiği yeni gördüm çalışmalarınız nasıl gidiyor merak ettim

kuzum heryerde farklı yazıyo yaa çok takılı kaldım :26:
1.şerif bey yada fethiye okyar yada ali fuat bey yazanlarda var
kimm ulann bu meclisin başkanıı

bitaneciğim şerif bey en yaşlı olgunu diye meclis konuşmasını yapıyor

meclis başkanı aynı zamanda da hükümetin de başkanıdır ve Mka meclis başkanlığına seçiliyor

canım benim hoşgeldin aramıza
amin tatlım güzel ddualar için sağol rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın

valla ben tarihi ıkıncıye başladım coğrafya da iki kez tekrar ettim mat ile vata hiç dokunmadm bilmiyorum ne olacak tarihi bitirirp ders denemesi çözeym diyorum ama çalışamıyorum bu aralar

sen neler yapıyorsun bakım neler bitirdin neler kaldı

bitaneciğim şerif bey en yaşlı olgunu diye meclis konuşmasını yapıyor

meclis başkanı aynı zamanda da hükümetin de başkanıdır ve Mka meclis başkanlığına seçiliyor

inşallah böyle bi soru çıkmazz yinede teşekkürrr ederimmm bebeğimmm benimmmm sen napıosun nasıl gidiyo çalışmalarrr

kayacanssss kuzummm gezmelerden dönmedinmi sen bakimmmm

inşallah böyle bi soru çıkmazz yinede teşekkürrr ederimmm bebeğimmm benimmmm sen napıosun nasıl gidiyo çalışmalarrr

kzuuzummmm :)) geldim geldim çok şükür bunalımı atlattım
daha iyiyim çok şükür :)))
gezdim havam değişti geldim :)))
derse başlayamadım henüz amaaa bugün dersane var inşaaallah çok verimli geçer :)))))

dua edin banaa :)))))

ve de siz neler yaptınız yahu :

Canim basvuru yaparken banada
haber verirmisin nasil yaptigini. Mayisin ilk haftasi diye biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne demek bitaneem her zaman emrind amadeyim

of sorma canım regl olmuşum normalde böyle ağrilı sancılı geçmezdi hiç çalışamadım bugün
:18:

tşk ederim canım ben de yeni konu tekrarlarını bitirdim soru çözüyorum günlük 300 civarı ama soruları çözerken elimde ihtiyaçın özet kitabı var o şekilde tekrar etmiş oluyorum iyi mi bilemiyorum yani :) inş hepimiz emeğimizin karşılığını alırız

of sorma canım regl olmuşum normalde böyle ağrilı sancılı geçmezdi hiç çalışamadım bugün

arada bir mola vermemiz için mesaj hep bunlar :)) diziye de ara verdiler zaten zilyon ay resmen izleyecek bişey yok derslere gelince de tarihim hala kötüğğ :2:

hoşgeldinnnn bebişimmmm
yesinler havanıı ohh ne güzel olmuş bende haftayaa gidicem 3-4 gün inşallah benimde havam değişir çok ihtiyacım var bunalımdan çıkmam lazım benimde darısı başıma artık

tarihle devam hala plan yapıorum günlük hayatla plan katiyeen uymuyo benim ya :26:
bitsin hemen vatandaşlığa başlıcam
bu arada kuzum belki sen bilirsin ya sanada sorayım ben çok takılı kaldım bunda önüme gelene soruyorum
I. tbmm nin ilk meclis başkanı ve II. tbmm ilk meclis başkanı kimdir ??

Son düzenleme:

ahh kuzuummm minnniiimmm yerimmm senii bendee aynen biliosun
dün benimde çok başım ağrııdıı 11 e kadar yattım biyandan vicdanım sızlıyo tabi 11 buçuk da başladım 1 e kadar çalıştım

kızlar nasılsınız sizin fikirlerinize ihtiyacım var ben 2015 mezunu olcam bu sene kpss lisansa gircem 2014 e yalnız birkaç sorum var şimdi ben mezun olana kadar bu puanımı kullanamıyormuşum acaba ortaöğretimden girmem daha mı avantajlı olur sizce:44:

valla sen harikasn canım maşallah diyeyim hem konu tekrarı +300 soru

inşallah canım ya bu aralar çok boşladım ben gerçi boşlamdğm zaman yok ki
arada bir mola vermemiz için mesaj hep bunlar :)) diziye de ara verdiler zaten zilyon ay resmen izleyecek bişey yok derslere gelince de tarihim hala kötüğğ :2:
bu mesajların suyunu çıkarıyorum ben
hangi dizi tatlım twd mi
ne daldım ortaya bee geldi bahar ayları kızlaaarr gevşemeyin sakın

valla ben öyle bir gevşedim ki toparlayamıyorum kendimi canım hiç ders çalışmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…