Kpss yoldaşları <3

yok kankam ne ineği sadece daha çalışkann diyelimmm
hha okurken diyecektim bu kız benim içimi nasıl biliyor
aynen ben kanka yaa bu aralar gene bişey oldu bana hep bişeyler oluyo gerçi :)) havalar ama daha da güzellşti bu aralar ondan mı anam havalarda ısındı bide eylülde sınav bu sne eyazı elde kitaplar evde geçircez pöfff
ahaha aynen benim annede öyle ya alar gibi
inşallah kankişim toparlanalım yaaa

evet yavru ceylanım benim haytanın okulu bitmedi bide alttan dersleri varrr artık biz yaşalnınca evleniriz diyorum ona ahahhaha
Aşkın en güzeli seni bulacak inanıyorum öyle deme sen

bir haftadır koptum çalışamıyorum ne yapayım
al benden de o kaadar :18:

aynen katılıyorummm

bebetocummm :)) namazaaa kalktım :)) ve de sonra biraz ders
Allah kabul etsin canım ben bu aralar gene bıraktım yaaa

doğru söylüyosun canım şu an elimde imkandan çok bişey yok. evde tek başımayım boş boş takılıyorum valla
bende evdeyim milletde eş çocuk iş olduğu halde çalışıyo valla tam dayklığız :18:

bende geo çalışmıycam canım zaten sanırım ortlama 1-2 soru geliyo dmeişti bi arkadaş

Seviyorum seniiiiiiiiiiiiiii..

günaydın gençler :))
2 gündür saçma sapan veseveselerimden sıkıntılarımdan dolayı ders çalışaamaadım amaaaa hedefime ulaştım çok şükür....
bu gece Allah nasip ederse yolculuk başlıyor :) kısaaacık ama olsun ..2 günlüğüne de olsa farklı yerler görmek ufkumu açacaktır inşallah ..hem ne demişler ''tebdil-i mekan da ferahklık vardır''

bana dua edin lütfen ...içimi sıkan şeylerden kurtulmak istiyorum...

evet bence de vakit kaybetme geometriyle. ben 3-4 netle başladım şimdi 9-10 tane yapabiliyorum. bi keresinde 13 yapmıştım. ama bi daha göremedim 13'ü :)
2012de bende 1 tane matematik netiyle 79 almıştım. bu sene türkçeden zorlayacaklarını düşünüyorum. güncellerin sayısı 6'ya çıktı. matematik ağırlıklı çalışıyorum. ne kadar yaparsam o kadar iyi.

günaydınnnn balll küpümmm benimmmm o bişiler olmalar hiç bitmio hiçççç
Dün çalışcam dedim ama çalıştımm erken uyumıyım diye dışarda takıldım 10 dan 12 bucuga kadarda tarih çalıştımm #dirensibel diyorummm
bugün işim yok dün bugra ayan ın (herkesin tavsiyesi üzerine ) tarih kartlarını şifrelerini çıkardım 75 sayfa onları okucaaammm okucaammmm bissürüüü
ımmmm sen kaçlıydın kuzum yaa bakimmm evlilikk yaşınmııı benleysndee evlenmeee bana evde kaldın diyen çok bu ara bende okuyomm ben yeaa diyorummm hayırlısı herşeyinnn tabiki hayırlı cumalar bu arada Rabbim dualarımızı kabul etsinn

ahhh kuzummm hepimizdee var bilion bende dün yıktım tabularımı çalıştım değişiklik iyidir her zaman yaaa şimdiden iyi yolculukk bebeeiimmm

türkçede dil bilgisi daha ağırlıklı olucakmışşş türkçeyi basit diyip geçiyoruz ama bende zorlayacagını düşünenlerdenim açıkcası
geometriye çalışmadı bende daahaa hiç çalışmıcam da 3 soru için ne zamanım var ne ona yorucak kafam var matematik özürlüyümm bende zaten bi 10 -15 yapsam yeter diorum bende bakalım nasip Allah hepimize kolaylık versin

Nolamaaazzz dil bilgisi pek yapamıyorum ben.
çok sıkıcı ama

Güncel soru 6 mı oldu artık?Matematiğe nasıl çalışıyorsun kendin mi çalışıyorsun konu anlatımlı kitaplardan öyle anlayabiliyormusun.aslında birkaç konuyu gözüme kestirip onlara yüklensem matematikten,anlamadığım bana zor gelen konulara bakmasam mantıklı olmaz mı ? en azından 10 tane yapabilsem keşke.problemlerden çok çıkıyor ama bikaç tane basit olanı yapabiliyorum gerisini kafam almıyor bitürlü :) sizce sözelle 78 alan birinin 10 tane matematik yapması yeterli olurmu.siz de 79 almışsınız sırf sözelle aynı durumdayız.

evet tarihten kestikleri 3 soruyu güncellere eklediler.
kendim çalışıyorum. konu anlatımlı kitaplardan çözümlü soru bankalarından...
çarpanlara ayırma mutlak değer yapamıyorum mesela. kalan az zamanımı onlarla öldürmek istemiyorum diğer konulara ağırlık verdim ben de. ki bizim için en mantıklı yol bu bence.
sırf sözelle 78 alınabiliyorsa 10 matematik neti yeterli gibi ama sözellere de çok güvenmemek lazım bu sene.

Sözel dersler geçen senelere göre daha zor mu olacak sence.Sende önlisans olarak giriyordun dimi sınava.Aynen bende mat.o konuları hiç yapamıyorum.Özellikle soru içinde x,y gördüğüm zaman kafam bir süre devre dışı kalıyor :) Neyse sağol canım.Umarım başarılı oluruz ve matematikten umduğumuzdan fazlasını yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…