zaten mat da önemli olan çözemediğin soruları çözdürecek birini bulmak ..diğerlerinde okuyup anlayabiliyorsun ancak mat farklı:))
ben de tarihe yüklenişlerimi seyreleteceğim...diğerleriyle beraber hoop bitirmem lazım :)))
teşekkür ederim hazalımmm :)) çok sevindirik oldum yahu :)))
not çıkarmak gerçekten güzel özellkle son yazdığım uygulama mükemmel...:) artık düşün düşün farklı teknikler üretir olduk :))
kuzişşş sen de güzelce çalış..hepimiz çalışalım mutlu olalım içimiz rAhatlasın ..başarılı olalım :)))
kuzişkoooom :)) şöyle ki öncelikle tüm konuları çalışıp coğ yı bitirmenin mutluluğu sarsın seni...tekrar daha kolay :)) konu 1 saat ise sen zoru başardın artık 10-15 dk tekrar artı soru çözersin ..ki coğ mat türçe gibi uzun uğraştırcı zaman alıcı değil :)))halledersin .:)
yatarak :)) vuhuuu ne hoşş
benim mat güzeL:)) ebob ekok hariç tüm konuları bittiiiii..yargı kozmik oda çözüyorum :)) kitabı bitirmemee 17 testim kaldı..sonra ihtiyaçın soru bankasına geçicem inşallah :)))senin nasıl canım mat ? ben en sona bıraktım bakalım en başta çalışıyodum ama olmadı
denemeler nasıl senin ne durumdasın peki ?
günaydınlar bu aradaa
hazalcıkkk yineee kayıplardasınnn inşallah ders çalışıyosundurrrgelippp öpeeeğğrimmmm seni yoksaaa
alıntılama yapamıyorum da arkadaşlar henüz yeniyim
canım ben tarih coğrafya ve vatandaşlık bitirdim sayılır üç konum kaldı. türkçe ve matematiğime güvendiğim için onlarda konu çalışmadım hiç. aslında şu an durumum kötü değil de o eski hırsım isteğim kalmadı. bir ara günlük 400 500 sorunun altına düşmüyordum bugün bi deneme çözdüm sadece o da zorla.
günlük belli bir soru hedefi koysam diyorum kendime. proğramı da gönderirseniz çok sevinirim
canımsın yaaa
kanka çözdüm de soruları hiç beklediğim gibi gelmedi morelim bozuldu yaaara verdim şimdilik coğrafyaya tarihde berbat ötesi olduğumdan tarihe yüklencem inşallah haleederim
sen coğrafyada nerdesin bitanem?
HAZALIM tabloya şunları da ekler misin :)))
*** coğ .iklim 20+tr ekonomk 25+tr fiziki20+tr nüfus20.bu arada tr bölgeler hariç tüm konuları bitirdim...
*** tarih; ı tbmm 40+milli müc hazrlk 80 soru..ve de tarihten 1tbmm+milli müc.haz.+ilke+inkılaplar+iç pol bitti
*** vat; idare hk.40 soru. vatandaşlıkta da uluslararası kurulşlar hariç tüm konular bitti..
ekledim canım maşllah seni bu haftada en çalışkanı seçiyorum hiç bişe kalmamış hep bititrmişsin tekrralarıda ihmal etme olur mu canım sana güvenıyorum
Merhaba kızlaaar. İsmim esra öncelikle hepinizin yorumlarını tek tük erinmeden okudum ve azminize hayran kaldım ben 20 yasındayım 3 sene üniversiteyi aksattım evet belkide bu bi kayıp diyordm ama geçmişe değil gelecege bakmalı insan geri getiremem sonucta suan calısıyorum ve okumanın ne kadar büyük bi cevher olduğunu gördüm bugün sınav vardı içim cok buruktu acıkcası kendinmi kötü hissettim. Çalışamadım derhaneye yazılamadım. yaşamadan anlayamıyor insan bende sizlerden bu konuda yardım almak fikirler almak istedim insanlardan bilgi almayı severim. Kpsseye girmeye karar verdim çünkü ünivertiye gtmek içinde geçerli bi dal olmalı diye düşünüyorm cnkü her mezun olan atanamıyor. Kps içindedershaneye gitmeye karar verdim artık iki senede bir oluyormus zannedersem bu sene girymdesem calısmadım sizce seneye dershanaeye mi gidym daha cok mu calısıym yoksa bu sene gireymm mi sınava ?
herkesin çalışma stili farklı gerçekten kim nasıl anlıyosa öyle çalışıyo ben ders ders ilerledi hep türkçeyi bitirdim coğrafyaya geçtim mesela bi günde yada haftada farklı derslere çalışamadım denedimde :)
şimdi tarihteyim 1.dünya savasında ben yazarak çalışıyorum valla canımm çok zamanımı alıyo 2 aydır bitiremedim tarihi bu yüzden özene bözene yazıyoum önce data dan sonra ihtiyaçtan çalışıyorum aynı konuyu sonra bide hakan dede den dinliyorum aynı konuyu sonra test çözüyorum kusanaa kadar
sen sor ben böyleyim kitabı bende de var ennn sevdiğimm kaynak kitabım hatta kendileri
aç konu kapa soru var ihtiyacın oda iyi mesla pegem in x yayıncılık gibi notları var onlarıda aldım daha bakamadım onlara :)
bide ben bol bol kitap alıyorum yeni aldıgım kitaba çok hevesle çalışıyorum bikaç gün sonra hevesim gidiyo daha almamaya çalışıyorum elimdeki bitirmem lazım artık
kuzucukoo :)) hoşgeldin ama senin moralini düzeltmek lazım...yapamaya yapamaya doğrusunu öğrencez bak sana ne önerecem '' benm tarih fenaa idi konu +tekrar+tekrar derken teste geçtim ..ama hala kötü idi ..sonra testteki yanlışlarımın doğrusunu *şirincik bi not defterim var ona yazıyorum:)) ara ara okuyorum aklımda kalıyor :))
çok yanlış yapıodum azaldı artık çok şükür...
teşekkürleeer hazzalım :))
sınava az kaldı çalışmak şart...evet tekrar etmezsek hemen unutuluyor maalesef
sen de ümitsizliğe kapılmadan bol bol çalış :)
Kuzucum giremedim bayadır kusura bakma. 250 cümlede ve sözcükte anlam çözdüm birşey yapmadım yaşimdi hangi konuya geçeyim balımm:18:
yirimmmm senniiii bibiikkkk dersmii çalışıonnn sen bakimmmm oyy oyy
aferiimmm sanaa hep bölee devammson cümleni okumamışş olıyımm amaaa yok ara mara verincee bida başlamannn zor olur kuşum o rahatlığaaa alışıncaa yapmaa:26:
Tamam Kuzumbi bakayım hemen tarihe ama biraz konu çalışmam gerek
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
senin nasıl canım mat ? ben en sona bıraktım bakalım en başta çalışıyodum ama olmadı
denemeler nasıl senin ne durumdasın peki ?
günaydınlar bu aradaa
hazalcıkkk yineee kayıplardasınnn inşallah ders çalışıyosundurrrgelippp öpeeeğğrimmmm seni yoksaaa
bu aralar çok tembbelleştim canım yaa çok uykum geliyo doymuyorum uykuya
2 gün önce 4.50 da kalktım sabah ezanıyla birlikte çok iyi çalıştım o gün
dün 7 de kalktım
bugunde 8 de yarında 9 kalakarım herhalde
bencekalkış saatlerini örüntüye çevirelim :)) başa dönsün sayııı:)
erken kalk)
çok iyi olur canım ama anlatamam gözümden uyku akıyo keşke uyku için bi ilaç olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?