Kpss yoldaşları <3

senin nasıl canım mat ? ben en sona bıraktım bakalım en başta çalışıyodum ama olmadı
denemeler nasıl senin ne durumdasın peki ?
günaydınlar bu aradaa
hazalcıkkk yineee kayıplardasınnn inşallah ders çalışıyosundurrr gelippp öpeeeğğrimmmm seni yoksaaa

yatarak :)) vuhuuu ne hoşş

canımsın yaaa
kanka çözdüm de soruları hiç beklediğim gibi gelmedi morelim bozuldu yaa ara verdim şimdilik coğrafyaya tarihde berbat ötesi olduğumdan tarihe yüklencem inşallah haleederim
sen coğrafyada nerdesin bitanem?

benim mat güzeL:)) ebob ekok hariç tüm konuları bittiiiii..yargı kozmik oda çözüyorum :)) kitabı bitirmemee 17 testim kaldı..sonra ihtiyaçın soru bankasına geçicem inşallah :)))
.
.çalışmalara başladığımdan beri konuları bitirmediğimden pek işlerlemediğimden hiç denemeye girmedim...ama girmek istiyorum artık...
günaydın kuzucukoo :)
işyerindeyim bugün sakin ama ders çalışamıyorum yine de malum iş ortamı sıkıntı çıkmasın diye..
senin nasıl denemeler canım...

hakkat hazal da yok diğer üyeciklerimizde yok

canım bak kırmızıyla içerisene aldığım yere tıklıyoruz o şekilde alıntı yapıyoruz sana bir resim çektim bakabilirsin

canım tablodaki gibi hergün bi konu + en az 100 soru program bu. mesela bi gün tarih bi gün coğrafya çalışabilirsin

canım sen hangi bölümsün günlük 400 500 soru süper sen bize program yap bence

kuzucukoo :)) hoşgeldin ama senin moralini düzeltmek lazım...yapamaya yapamaya doğrusunu öğrencez bak sana ne önerecem '' benm tarih fenaa idi konu +tekrar+tekrar derken teste geçtim ..ama hala kötü idi ..sonra testteki yanlışlarımın doğrusunu *şirincik bi not defterim var ona yazıyorum:)) ara ara okuyorum aklımda kalıyor :))
çok yanlış yapıodum azaldı artık çok şükür...

ekledim canım maşllah seni bu haftada en çalışkanı seçiyorum hiç bişe kalmamış hep bititrmişsin tekrralarıda ihmal etme olur mu canım sana güvenıyorum

ekledim canım maşllah seni bu haftada en çalışkanı seçiyorum hiç bişe kalmamış hep bititrmişsin tekrralarıda ihmal etme olur mu canım sana güvenıyorum

teşekkürleeer hazzalım :))
sınava az kaldı çalışmak şart...evet tekrar etmezsek hemen unutuluyor maalesef

sen de ümitsizliğe kapılmadan bol bol çalış :)

canım öncelikle hoşgeldin aramıza tablomuza senide ekledim
seneye diye bişey düşünme eylülde kpss sınavı şimdi başlasan konular yetişir. ve orta öğretim sınavını başarırsın ama ygs bi açıklansın bakalım ümitsizliğe kapılmak için erken polislik falan olur bellki yani lys ye girmeyeceksen hem 2 yıllık bi üni okuyup hemde memur olabilirsin kpss i ihmal etme

vayy kanka ne çalışıyosun maşallah bebeişim yaa harikasın

teşekkürleeer hazzalım :))
sınava az kaldı çalışmak şart...evet tekrar etmezsek hemen unutuluyor maalesef

sen de ümitsizliğe kapılmadan bol bol çalış :)

bu aralar çok tembbelleştim canım yaa çok uykum geliyo doymuyorum uykuya
2 gün önce 4.50 da kalktım sabah ezanıyla birlikte çok iyi çalıştım o gün
dün 7 de kalktım
bugunde 8 de yarında 9 kalakarım herhalde

Tamam Kuzum bi bakayım hemen tarihe ama biraz konu çalışmam gerek

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canııııııııııımmmmmmmmmm motivasyon kaynağımmmm
canım ya 2012 coğrafya çözdüm ama istediğm gibi gelmedi sen onu çözdün mü coğrafyayı bititrmiştin ya sen

ya şeyy bide 9 yaptım ya morelim çok bozuldu zaten kaç gün girrmedim foruma

bitanemmmmmmmmmmmmm bölümdaşım kuzucuğummm sen öpmeden ben seni öprerim amaaaa :78:
bu aralar giremedim kusura bakmayın kızlarr ders çalışmaya çlışıyorum valla pc başına geçince adapte olamıyorum bi türlü. şimdilik vatandaşlık ve tarihle bir gidiyorum

bencekalkış saatlerini örüntüye çevirelim :)) başa dönsün sayııı:)
erken kalk)

çok iyi olur canım ama anlatamam gözümden uyku akıyo keşke uyku için bi ilaç olsa

kuzum inan mevsim geçişinden kaynaklanıyor..şu an iş yerindeyim vatandaş işlemi yaparken uyuya kalcam (

kahve içiyorum şimdi açılırım birazdan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…