canım benim bende tarihi çalışmayı sevmiyorum ama mecbur artık. günde1 konu bitirmeyi planlıyorum her zaman. Sen ne konuda sıkıntı ççekiyorsun tatlım. Normal konu çalışır gibi çalışmayı dene
günde bir konu harikasın :)bende şuan türkçe ve vatandaşliği bitiriyorum bu ayın sonuna kadar bitircem ikisini :) coğrafyam bitti matematigi dershaneyle götürüyorum coğrafyamda bitti tarihe de nisan da başlıcam umarım geç olmaz :)
iyi değilim malesef hazalcım ben eylülün başında aldım kaynakları baya araştırarak
o günden bu güne daha bukadar ilerledim çok çok kötü bu ben ocak gibi hepsini bitirmeyi hedefliyodum ama zamanla perfoormans düştü ve çok sıkıldım ben.yinede pes etmeden devam tabiki yola.
ben data yayınları aldım bide ihtiyaç yayınları canım en iyi 2 si zaten
bi konuyu hem datadan hem ihtiyaçtan bitirdim sonra bitirdiğim konuyla ilgili 100 den fazla soru çözemedim malesef diğer konuya geçtim millet 300-500 çözüyobende hepsini bitiririm tekrarlarımı yaparım full soru çözerim iye düşündüğüm için bu şekilde ilerliyorum mesela
canım benim hiçbirimizin içimden gelmiyor kiHiç içimden gelmiyor.Ders çalışmaktan kaçıyorum yani canım..
Isten geldim cografya tekrari yaptim ilk konuyu ve 50 tane falan soru cozdum bugun . Dunde anayasaya baktim ama ilk konu biraz uzun geldi bana tam bitiremedim
Hadi bakalım canımm, inşallah ulaşıcaksınn..
Canımm nerdesiiinn??
Canımm nerdesiiinn??
Evet canim vatandaslik ilk konusu baya karisik ya bigunde bitirilcek gibi degilmis:)
hoşgeldin balım
survivor başladı ona bakıyorum sen neler yapıyorsun günün nasıldı
sen niye bir gelip kaçıyon yaa
hiç benle de konuşmuyon bu aralar
hiç ders de çalışmıyon beni çok üzüyosun bilesin
Bugun isten 8 de ciktim onun icin calisamadim malesef ama yarin telafi edicem :)
Evet canim vatandaslik ilk konusu baya karisik ya bigunde bitirilcek gibi degilmis:)
Bitanem çok haklısın..
Ben hiç değilim, ağrılarım öyle çok ki..Yarın eşya bakılmaya gidilcek, kayınvalidemler falan burdaydı hiç açamadım neti adam gibi.
Vatandaşlık gerçekten çok sıkıntı pozitifim yaa...
günaydın kızlaaar :)))
bendeniz bu haftasonunu çok şükür çok iyi değerlendirerek mat 140 coğ 80 vat 50 tarih 60 türkçe 100 doru çözerek geçirdim :))9
bikaç da konu tekrarı yaptım...
sizleeer neler yaptınız?
harikasn canım gün içinde tabloya eklerim seni de
bende tarihten dağılmay falan bitirdim zaten 3,5 sayfalık konular coğrafyada bayağı ilerledim
kesinlikle ama ilk konuyu bitirince diğer konulaaar çok basit geliyor insana:))
oh oh:)) konuları bitirdikçe rahatlıyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?