Kpss yoldaşları <3

günde bir konu harikasın :)bende şuan türkçe ve vatandaşliği bitiriyorum bu ayın sonuna kadar bitircem ikisini :) coğrafyam bitti matematigi dershaneyle götürüyorum coğrafyamda bitti tarihe de nisan da başlıcam umarım geç olmaz :)

sen de harikasn canım ben matematiği sonraya bırakıyorum şimdilik tarih turkce coğrafya ilerliyorum. Bu konuları bitirince. Matematik vatandaşlık güncel devam edıcem aynı zamanda da. bitirdğm konularda ilgili test deneme devam edıcem.. Çünkü ben hemen unuturum konuları

vay eylülde çalıştın harikasn canım bence bu azim çok önemli baksana kaç ay kaldı biz daha yeni başladık. Evet datayı bende duydum canım ikinci kaynak alışımda tavsiyeni dikkate alıcam. Bence hemen karamsar düşünme canım ayrıca hiçbirmiz aralıksız çalışamıyoruz canım çalışan var mı bilmiyorum da insanız illa sıkılıyoruz önemli olan çabucak toplamak kendimizi sende bunu çok iyi bir şekilde yaparsın

inşallah atanıcaz bölümdaşım performansına nazar değmesin diyorum

Hiç içimden gelmiyor. Ders çalışmaktan kaçıyorum yani canım..
canım benim hiçbirimizin içimden gelmiyor ki böyle kendimizi bırakırsak olmaz
Isten geldim cografya tekrari yaptim ilk konuyu ve 50 tane falan soru cozdum bugun . Dunde anayasaya baktim ama ilk konu biraz uzun geldi bana tam bitiremedim

evet canım vatandaşlığın ilk konusu 50 sayfa falan bende o yüzden hiç başlamak gelmiyor içimde

Son düzenleme:
of kızlar yaa bende dünkü planımı 8 de sonlandırdım. Daha çalışamadım. Macit vardı survivor vardı ama ben survivor seçtim acaba kim gidecek

Bugun isten 8 de ciktim onun icin calisamadim malesef ama yarin telafi edicem :)

Evet canim vatandaslik ilk konusu baya karisik ya bigunde bitirilcek gibi degilmis:)

Son düzenleme:
hoşgeldin balım
survivor başladı ona bakıyorum sen neler yapıyorsun günün nasıldı

sen niye bir gelip kaçıyon yaa
hiç benle de konuşmuyon bu aralar
hiç ders de çalışmıyon beni çok üzüyosun bilesin

Bitanem çok haklısın..
Ben hiç değilim, ağrılarım öyle çok ki.. Yarın eşya bakılmaya gidilcek, kayınvalidemler falan burdaydı hiç açamadım neti adam gibi.

Bugun isten 8 de ciktim onun icin calisamadim malesef ama yarin telafi edicem :)

Evet canim vatandaslik ilk konusu baya karisik ya bigunde bitirilcek gibi degilmis:)

Vatandaşlık gerçekten çok sıkıntı pozitifim yaa...

günaydın kızlaaar :)))

bendeniz bu haftasonunu çok şükür çok iyi değerlendirerek mat 140 coğ 80 vat 50 tarih 60 türkçe 100 doru çözerek geçirdim :))9
bikaç da konu tekrarı yaptım...

sizleeer neler yaptınız?

oy kıyamam canım ya doğruya sen daha iyileşmedin. Kusura bakma canım bencillik ettim sonuçta senin iki ailen var bizim gibi her zaman müsait olamayabilirsin

canım benim inşallah herşeyin en güzeli sizlerle olsun

neler aldığını gelince yaz emi

harikasn canım gün içinde tabloya eklerim seni de
bende tarihten dağılmay falan bitirdim zaten 3,5 sayfalık konular coğrafyada bayağı ilerledim

kesinlikle ama ilk konuyu bitirince diğer konulaaar çok basit geliyor insana:))

bu vali olmak ne kadar zor işmiş ya bugün biraz vatandaşlık baktım da coğrafyadan da bugün bölgelere gelirim ulaşım falan kaldı en zoru madenleri bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…