• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

seni de en çalışkan tablosuna e:38::nazar:klemek lazım
oyy teşekkür ederim tatlım :))) valla hem iş hem ders çalışmaya çalışıyorum..sabah 5,30 da kalkış bi saat çalışma ..akşam 18,00-22,00bazen de 23,00 e kadar çalışma yapmaya çalışırım ..konuları bitirip boll soru çözmem lazım :)))))))))

oyy teşekkür ederim tatlım :))) valla hem iş hem ders çalışmaya çalışıyorum..sabah 5,30 da kalkış bi saat çalışma ..akşam 18,00-22,00bazen de 23,00 e kadar çalışma yapmaya çalışırım ..konuları bitirip boll soru çözmem lazım :)))))))))

rica ederim tatlım :48:
aman nazar boncuğunuda vereyim göze gelme :9::nazar:
valla canım ben zaten hem işi hem dersi bir arada götürenleri ayakta alkışlıyorum :46:
motivasyon harika inşallah hep böyle gider yakında soru kısmını da halledersin sen :16:

rica ederim tatlım :48:
aman nazar boncuğunuda vereyim göze gelme :9::nazar:
valla canım ben zaten hem işi hem dersi bir arada götürenleri ayakta alkışlıyorum :46:
motivasyon harika inşallah hep böyle gider yakında soru kısmını da halledersin sen :16:
oyy agzından bal damlıyor kuzucum :)) inşaallah baaşaracağız hep beraber

bebeklerim bende sabah ezanndan beri kalktım deli gibi ders çalışıyorum coğrafyada midem bulandı artık

bu haftayı çok verimli geçirmeliym. Haftaya misafirim gelecek yupbbi :111:
çalışamam ....

Hepinizi çok öpüyorum çok güzel çalışın bugün giremeyebilirim :48:

Canımm ne misafiri bu yaaa :37::37::1::1:
Bende bugün çalışıcam inş kısmet olursa, çok öpüyorum senii.. :116:

kuzişler mat tan sadece asal sayılar konum ve sayısal mantık kaldı:):52:

Kayacansım maşallah sana canım yaa.. :nazar:
Gerçekten süper başladın inş hep böyle devam eder, çok iyi gidiyosun.. :nazar::nazar::16::16::16:

oyy agzından bal damlıyor kuzucum :)) inşaallah baaşaracağız hep beraber

Gerçekten süper başladın inş hep böyle devam eder, çok iyi gidiyosun.. :nazar::nazar::16::16::16:
inşallah canım eh bir yerden başlamak gerekiyor

bende seni çok öpüyorum balım :48:

teşekkür ederim daim olsun :))) senin nasıl gidiyor bi de matematik tablosu yok mu sayfamızda :(

Yokk... :43::44:
Bende matematik çalışıcam kuzum bugün. Yoksa her şeyi unutucam.. :1::1:
matematik de ekleyelim :)) kuzucum ben de sabah baktım matematik modüler aritmetik :)))
boool soru çözelim..
ben de iki hafta içinde bitirirseeem ve de nisana kadar yargının kozmik odası var bende onu bitirirsem kendime bi haftasonu tatil verip güneydoğu turuna katılacagım inşallah :)) bakalım hayırlısı ileeee

matematik de ekleyelim :)) kuzucum ben de sabah baktım matematik modüler aritmetik :)))
boool soru çözelim..
ben de iki hafta içinde bitirirseeem ve de nisana kadar yargının kozmik odası var bende onu bitirirsem kendime bi haftasonu tatil verip güneydoğu turuna katılacagım inşallah :)) bakalım hayırlısı ileeee

Hazalım gelsin söyleriz, ekler hemencecik.. :16:

Ne Güneydoğu turu mu?? Harikasın yaa.. :43: Canım istedi bak şimdi.. :1:

kızlar başka konu bititren var mı tabloya ekliycem
ayrıca ortak bititrdiğimiz konularla ilgili soru paslaşabiliriz..

irma yine nerelerdesin sen yaa :(

Back