Kpss yoldaşları <3

harikasn canım ya

darly aşktır candır
aşkım darly duy sesimi
Allahım ya sabah sabah kafayı yedim

hahaha sakin ol canım :)) köylü köylü dediler ama en çetin bu çıktı çok fena çoook umarım bir gün bi yerde karşılaşırsın:)) olmaz deme kimbilrrrr)

hahaha sakin ol canım :)) köylü köylü dediler ama en çetin bu çıktı çok fena çoook umarım bir gün bi yerde karşılaşırsın:)) olmaz deme kimbilrrrr)

ahahahaa
sorma canım çok fena valla darlym benim valla o motosikletiyle bile karizma gözümde ama bu izlediğim son sezonda saçları falan uzamış

haha aman canım aman hayali sevgilim zaten gerçek hayatta da nereden olacak zaten benim ki psiko derece kıskançlık yapıyor hihhoyt

hoşbuldum canımm aynı dili konuştuğun insanlarla muhabbet ayrı güzel olur:) aynı dil çünkü kpss derdi insanı tek çatıda topluyo :)

Son düzenleyen: Moderatör:
benim en çok zorlandığım dersler türkçe ve tarih..( kızlar tarihte hangi konudasınız ama şöyle iyice süper bilerek :)

Kızlar merhaba topigimiz hayırlı olsun bende yeni baslayanlardanim beni de aranıza alir misiniz :))

hoşbuldum canımm aynı dili konuştuğun insanlarla muhabbet ayrı güzel olur:) aynı dil çünkü kpss derdi insanı tek çatıda topluyo :)

Aynen canım benim, derdimiz ortak e haliyle sohbetimiz de.. :)

benim en çok zorlandığım dersler türkçe ve tarih..( kızlar tarihte hangi konudasınız ama şöyle iyice süper bilerek :)

Benim de tarih ve vatandaşlık canım, unutuyorum ya..
Kızlar merhaba topigimiz hayırlı olsun bende yeni baslayanlardanim beni de aranıza alir misiniz :))

Ne demek, hoşgeldin emneciğim..

Yürüyen ölüler mi oyyşşşş hayatta izleyemem o tür fimleri.:18: ama adam fena değilmiş

Bayadır yazmıyorum sanırım. Çokta calusamsdım suçlu hissettim kendini sımdı. Türkçe 118soru karma 4yanlış coğrafya 38soru 3yanlış karma
Başka gun Türkçe 60soru 2yanlış karma. Tarihe hala baslamadım karma donuyorum Türkçe ve coğrafya

Yürüyen ölüler mi oyyşşşş hayatta izleyemem o tür fimleri.:18: ama adam fena değilmiş

hey maşallah hobaleeyy..

lisans önlisans karışıkmı burası acaba ? :26: konuları bitirdimi herkes ?

canım benim ya aynen bende tarih coğraftya hiç sevmem ve bi türlü barışamadım ama artık sıkıcaz dişimizi :18:

evet canım uzun zamandır yoktun harikasın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…