Ben ilk calistigim konuyu bide kitaptan calistim 40 soru wardi onuda cozdum bugun
ben en baştan başladım bu gün tarihle türkçeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk calistigim konuyu bide kitaptan calistim 40 soru wardi onuda cozdum bugun
canımmm kaç gündür gelemiyordum bazı sorunlar çıktı hiçte çalışamadım şimdi konuşmaları okudum sizde yarım kalmışsınız galiba ne yapsak baştan mı başlasak. Hazal nerelerde
Canım hiç çalışamadık ki. Hazal uzaklaşma aldı gelir herhalde bugünlerde baya oldu..
hadi ya hazala niye uzaklaştırma vermişler onu bekleyelim o zaman madem kimse çalışamamış baştan bir plan yaparız olmazsa
Canım hiç çalışamadık ki. Hazal uzaklaşma aldı gelir herhalde bugünlerde baya oldu..
hadi ya hazala niye uzaklaştırma vermişler onu bekleyelim o zaman madem kimse çalışamamış baştan bir plan yaparız olmazsa
Ne zaman gelicek acaba?
Naptın canım çalıştın mı bugün?
Al benden de o kadar. Dünü tekrar ettim sadece, yeni konu çalışmadım..
Hazaaalll...
Kizlar kusura bakmayin iki uc gundur yoktum cenazemiz war ew cok kalabalik bu ara kitabin yuzunu acamadim ama dewam edicem musait oldugumda
canımmm kaç gündür gelemiyordum bazı sorunlar çıktı hiçte çalışamadım şimdi konuşmaları okudum sizde yarım kalmışsınız galiba ne yapsak baştan mı başlasak. Hazal nerelerde
ben en baştan başladım bu gün tarihle türkçeye
Çok iyi yapmışsın canım..
Polemikten canım ya.. Yemek konusunda olmuş. (
Aynen onu bekleyelim bi gelsin de..
kızllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr yok öyle yarım bırakmakkkk
tam sürat devam ediyoruzzzz herşeye
seviyorum sizleri
canım ya bu arada da ben yeni farkettim konu balığını yoldaşları demiştin sanmışımben en baştan başladım bu gün tarihle türkçeye
Cografta ilk konusunu calistim bugun ama enlemler boylamlar kuzey yarim kure guney yarim kure kafam karisti bir daha tekrarlamam lazim yatmadan ve yarin ise gidicem yine aksam gelicem yarin calisamicam sanirim anca is yerinde molada kitabimi goturup calisicam
canımmm beniiimmm ben geldim ama sen gitmişsin seni çok özledim ya daha doğrusu hepinizi
içli köftemi salçasız yaptım diye polmeik çıkardılar resmen
siz neler yaptınız bakım ben yokken :26:
UUf evettt bende gittiim..
Hoşgeldin meleğim yaa. Gördüm konunu, yorum da yaptım hatta..
Neler yaptın???
kızlarrr coğrafya ve Türkçe den bildiğiniz güzel videolar var mı konu anlatımı ??
canım ben video izlemeyi pek sevmiyorum google den bakmak lazım
woooww bende bu adama bayılıyorum yaaa :))) dizininde takipçisiyim:))
ben de katılmak istiyorum sınava son 122 gün kaldı sanırım