• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

selam kızlar! topiği yeni gördüm hepinize kolay gelsin, ön lisans olarak hangi kaynaktan faydalanıyorsunuz nasıl çalışma içindesinz

sen duydun değil mi dünyayı bile değiştitirmişim içli köfteyi değiştiremez mişim :ssz::9:

Şok oldummm... :1:
Köfteyi değiştiremezsin dedi yaa.. :1: :1:

selam kızlar! topiği yeni gördüm hepinize kolay gelsin, ön lisans olarak hangi kaynaktan faydalanıyorsunuz nasıl çalışma içindesinz

Hoşgekdin ladycim. :16:
İhtiyaç benim kaynaklar, çalışma içinde değilim şuanlık.. :1:

merhaba kızlarrr bende sizle varım :)

Hoşgeldiiiin.. :116:

hoşbuldum:16::16: çalışmaya başladım ama daha önceden matematiğim çok iyi olmasına rağmen 4 yıl ara verdiğim için matematikten başladım. İnsan üniversitede rahat olduğu için yeniden çalışmak ağır geliyor. Okul öncesi öğretmenliği mezunuyum aynı zamanda ücretli öğretmenlik yapıyorum vakit buldukça buraya gelip sizlerle birlikte vakit geçirmeyi istiyorum:16::16:

kuzum benide ekle listeye...bi aydır başladım bende çok şükür....
:))) konularımı bitirmek üzereyim inşallah :))
türkçe biitenler =sözcükte anlam
cümlede anlam
parağraf
noktalama
yazım kuralalrı

kuzum benide ekle listeye...bi aydır başladım bende çok şükür....
:))) konularımı bitirmek üzereyim inşallah :))
türkçe biitenler =sözcükte anlam
cümlede anlam
parağraf
noktalama
yazım kuralalrı
canım benim hoşgeldin ekliyorum tabloya :nazar::38:

Şok oldummm... :1:
Köfteyi değiştiremezsin dedi yaa.. :1: :1:

Hoşgekdin ladycim. :16:
İhtiyaç benim kaynaklar, çalışma içinde değilim şuanlık.. :1:

Hoşgeldiiiin.. :116:
ohoo ben ne olmadım ki şok oldum,sinir oldum... anlam veremedim herşeyden öncesi hayır yani eleştirlere açık bir insan oldum her zmana ama mantıklı olmak kaydıyla :20:

hayır hayır çalışma içinde ama sadece biraz hasta :25::43: iyiyleşince tam gaz devam edecek :nazar::31:

hoşbuldum:16::16: çalışmaya başladım ama daha önceden matematiğim çok iyi olmasına rağmen 4 yıl ara verdiğim için matematikten başladım. İnsan üniversitede rahat olduğu için yeniden çalışmak ağır geliyor. Okul öncesi öğretmenliği mezunuyum aynı zamanda ücretli öğretmenlik yapıyorum vakit buldukça buraya gelip sizlerle birlikte vakit geçirmeyi istiyorum:16::16:

bende matı son aylara bıraktım tamamen mata harcayacağım seni de ekleycem canım tabloya

Back