• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

güzelim ilk madalyayı sen kaptın benim kızlarım soruları görünce tüydü

hele kankişim gelsin soracma ona soruları sordum bi baktım tüymüş :60:

canım sen madalyayı kaptın hangi soru olursa bilirsin :1:

seni en çalışkan üye seçtim

ilk sayfadaki tabloya bak :40:

:17::17: çoooğğ teşekkür ederim :1: ben sizin soruları cevaplamıyım da takıldığınızda çözeyim :16:

Bade sizi toplamaya mi gelmis. :9:

hee ya ben dağıldım bari bunlar dağılmasın :27:

:17::17: çoooğğ teşekkür ederim :1: ben sizin soruları cevaplamıyım da takıldığınızda çözeyim :16:

hee ya ben dağıldım bari bunlar dağılmasın :27:

rica ederim canım sende katılırsn bize

dağılma falan deyince aklıma dağılma dönemi geldi :))

madalyamı aldım :10:

Aşırı yakışıklı dimi? :1::1::1:

güzellerim kusura bakmayın dün ödevleri verme:19:yi unutmuşum
paragrafta en az 50 soru ve tarihinde 2. Konusu bitip en az 50 soru da ondan çözülecek tabii isteyen daha fazla çözebilir :27:

iyi çalışın yine soru soracam

kankiş sana çok kazık bir sınav yapıcam :33:

iyi çalışın bakım hepinizi çok seviyorum geleceğini memurlarnın burda olduğuna inanıyorum :34:

güzellerim kusura bakmayın dün ödevleri verme:19:yi unutmuşum
paragrafta en az 50 soru ve tarihinde 2. Konusu bitip en az 50 soru da ondan çözülecek tabii isteyen daha fazla çözebilir :27:

Ben de ödevleri soracaktım bugün napacaz diye..akşama kadar dışarıda olacağım için çalşamayacagm ama eve gelince ilk işim ders çalışmak olacak :17:

Kizlar kusura bakmayin iki uc gundur yoktum cenazemiz war ew cok kalabalik bu ara kitabin yuzunu acamadim ama dewam edicem musait oldugumda

Kıyamam canım ya..
Ne olsun şükür bende iyiyim.. Konu çalışmadık ki Hazal yok. :50:

canımmm kaç gündür gelemiyordum bazı sorunlar çıktı hiçte çalışamadım şimdi konuşmaları okudum sizde yarım kalmışsınız galiba ne yapsak baştan mı başlasak. Hazal nerelerde :25:

Ben ilk calistigim konuyu bide kitaptan calistim 40 soru wardi onuda cozdum bugun

Back