• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

ay bende okuyayım :26:
çok iyi iş çıkarmışsın canım bende coğrafya çalıştım cümlede anlam çözdüm tamam o zmana ben tarihten sorular yazıyorum hem tekrar niteliği olur hemde güzellerimi sınav yapmış olurum :33:

Olur bebikiiimm.. :16: Bende namazımı kılayım o halde o ara..
Konuyu oku.. Çok üzüldüm yaa :(

Olur bebikiiimm.. :16: Bende namazımı kılayım o halde o ara..
Konuyu oku.. Çok üzüldüm yaa :(

canım Allah kabul etsin
tabloya ekledim kızlar bi eksik varsa söyleyin.

valla canım ben önce hep bdv'de takılıyordum çok üzülüyordum bazı konulara ara vermiştim. Konuyada bakayım dedim gerçekten bu erkeklere yorum yapamıyor ne tuaf insanlar var. Rabbim bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın hayat gittikçe garipleşiyor :50:

gerçekten çok üzücü bazende şükretmemiz gerektiğini anlıyorum :(

Son düzenleme:
canım Allah kabul etsin
tabloya ekledim kızlar bi eksik varsa söyleyin.

valla canım ben önce hep bdv'de takılıyordum çok üzülüyordum bazı konulara ara vermiştim. Konuyada bakayım dedim gerçekten bu erkeklere yorum yapamıyor ne tuaf insanlar var. Rabbim bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın hayat gittikçe garipleşiyor :50:

gerçekten çok üzücü bazende şükretmemiz gerektiğini anlıyorum :(

Amiiin bebeğimmm. Geldiiim.. :16:
Bakayım şimdi tabloya sen yaptıysan eksik yoktur eminim canım, ellerine sağlık..:nazar::nazar:

Bu erkekleri var yaaa... :47::47:

Amiiin bebeğimmm. Geldiiim.. :16:
Bakayım şimdi tabloya sen yaptıysan eksik yoktur eminim canım, ellerine sağlık..:nazar::nazar:

Bu erkekleri var yaaa... :47::47:

hoşgeldin canım hepimizin o test çözen ellerine sağlık o tabloya sizin adınıza güzel bişeyler ekliyorum o tatlı heyecan o güzel umutlar ohh misss :16: genelde eksik oluyo ama :60:

aynen canım bu erkeler her noktada özürlü oluyo bakış açıları sınırlı bak şimdi bütün feministliğim hareketlendi

dur sana az komik bişeler gösterim :60:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694805

hoşgeldin canım hepimizin o test çözen ellerine sağlık o tabloya sizin adınıza güzel bişeyler ekliyorum o tatlı heyecan o güzel umutlar ohh misss :16: genelde eksik oluyo ama :60:

aynen canım bu erkeler her noktada özürlü oluyo bakış açıları sınırlı bak şimdi bütün feministliğim hareketlendi

dur sana az komik bişeler gösterim :60:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694805

Saftirik bunlar ya.. :1::1:

bak demiştim sana yanlış yaparım diye :60:

Yanlış deeel güççücük bir hata. :1::1:

aa soruları sormayı unuttum başlıyorum
önce kitabı açıp bakmak yasaktır samimiyetinize güveniyorumm böyle tekrar etmiş sayılır kendi kendizi kontrol etmiş olursunuz. Aslında aramızdan her ders için bi sorumlu seçebilirz soru sorması için malum bana kim soaracak :33:

Sorular
1) kut atalar kültü bal bal sav, sagu şad tigin kavramlarını açıklayın
2)tarihte bilinen ilk Türk topluluğu
3)istanbulu ilk kuşatan T. topluluğu
4)Asya hun devletinin kurucusu
5)yerleşik hayata geçmiş ilk T. toplluluğu
6)Devlet kurmamaış T. topluluğu

Back