• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

Cumlede anlama calisirimda cografya calismam icin kitabimin gelmesi lazim . Ama internetten konu anlatimina bakarim sonra kitabim geldiginde tekrar ederim artik :)

netten birazda soru çözersin olur mu canım, toplam 100 e ulaşmalı soru sayın :) yarın için limit 100

hadi ya sonuç ne peki halloldu mu, ah bu kardeşler yok mu sebep neydi peki

Aynen o kardeşler..
Kimse benim bayrağıma, atama laf edemez diye sinir krizindeydi.. Ağzından kavgaya yönelik çıkan tek şey bu..
Eşek, kickboks falan da biliyor.. Kırmış geçirmiş ortalığı.. Karşı taraf da gitmiş hastaneye, belgelemiş dayağı.. Şahitler de var zaten..
Ağzımıza ettiler.. Küçük bi de yaa... 15-16 yaşında.. :47: Kardeşimi savunuyorum diye bi güzel azar da yedim.. Salmıcam dedi dedi durdu, yalvar yakar kaç saat oldu çıktık.. :(

Aynen o kardeşler..
Kimse benim bayrağıma, atama laf edemez diye sinir krizindeydi.. Ağzından kavgaya yönelik çıkan tek şey bu..
Eşek, kickboks falan da biliyor.. Kırmış geçirmiş ortalığı.. Karşı taraf da gitmiş hastaneye, belgelemiş dayağı.. Şahitler de var zaten..
Ağzımıza ettiler.. Küçük bi de yaa... 15-16 yaşında.. :47: Kardeşimi savunuyorum diye bi güzel azar da yedim.. Salmıcam dedi dedi durdu, yalvar yakar kaç saat oldu çıktık.. :(

ayyy canım ya kıyamam ya ne hareketli ne zor bi gün geçirmişsin öyle

tam kardeşinin şiddete meyil dönemi yaşı gereği
karşı tarafta ne üzerine gidiyo ya hem suçlu hem güçlü hem sinirlendirmiş hemde gitmiş rapor almış:41:
inşallah davacı falan olmayacak dimi
karşı tarafla arayı bulmak önemli gibi duruyor sanki ailen ne düşünüyor

kardeşinde iyi bi cezayı hak ediyo aslında :19:

ayyy canım ya kıyamam ya ne hareketli ne zor bi gün geçirmişsin öyle

tam kardeşinin şiddete meyil dönemi yaşı gereği
karşı tarafta ne üzerine gidiyo ya hem suçlu hem güçlü hem sinirlendirmiş hemde gitmiş rapor almış:41:
inşallah davacı falan olmayacak dimi
karşı tarafla arayı bulmak önemli gibi duruyor sanki ailen ne düşünüyor

kardeşinde iyi bi cezayı hak ediyo aslında :19:

Şimdi ne yaptığımı söylesem bana kızacaksın.. :(
Karşı taraf da benim eşek kardeşim gibi bebe, muhtemelen aynı yaştalar.. 2 paket sigaraya tav oldu.. Bende çocuğun anasına resmen yalvardım, aldılar galiba geri. Almasalar çıkar mıydık ki? Hiç bildiğim konular değil bunlar. :((

Bizim aile dersen, babamın haberi yok, karışır ortalık duyarsa.. Oooy ooy..

Şimdi ne yaptığımı söylesem bana kızacaksın.. :(
Karşı taraf da benim eşek kardeşim gibi bebe, muhtemelen aynı yaştalar.. 2 paket sigaraya tav oldu.. Bende çocuğun anasına resmen yalvardım, aldılar galiba geri. Almasalar çıkar mıydık ki? Hiç bildiğim konular değil bunlar. :((

Bizim aile dersen, babamın haberi yok, karışır ortalık duyarsa.. Oooy ooy..

valla tatlım çok karışık bi durum ne desem bilemedim bi olgunluk yok ki çözesin iki ergen bebe. Davranışları da yersiz zaten. Önemli olan boşver tatlıya bağlanması sizde durum iyi dimi kardeşinin falan sende üzme kendini fazla anne baba bu durumlara çok üzülğr
kıyamam

valla tatlım çok karışık bi durum ne desem bilemedim bi olgunluk yok ki çözesin iki ergen bebe. Davranışları da yersiz zaten. Önemli olan boşver tatlıya bağlanması sizde durum iyi dimi kardeşinin falan sende üzme kendini fazla anne baba bu durumlara çok üzülğr
kıyamam

Aynen canım adam gibi muhatap yok karşıda çoluk çocuk.. :)
Kardeşim iyi, zaten tek avuntum o. :) Kendisine azıcık zaafım var da.. :1:

Aynen canım adam gibi muhatap yok karşıda çoluk çocuk.. :)
Kardeşim iyi, zaten tek avuntum o. :) Kendisine azıcık zaafım var da.. :1:

:) kardeşler bi tane yaa

canım yarın ki plandan haberin var dimi yazdım konuya.

soru işinide yarın yaparız çok geç oldu zaten benimde gözüm seni arıyodu bugun..

ha namazada başladım bu aradaa çok şükür hepimizede dua ettim kk nickleriyle :1:

:) kardeşler bi tane yaa

canım yarın ki plandan haberin var dimi yazdım konuya.

soru işinide yarın yaparız çok geç oldu zaten benimde gözüm seni arıyodu bugun..

ha namazada başladım bu aradaa çok şükür hepimizede dua ettim kk nickleriyle :1:

Yoook haberiiimmmm. :26::26:

OOooy çok sevdiğim canımm Allah kabul etsin, Allah razı olsunn.. :nazar:

Yoook haberiiimmmm. :26::26:

OOooy çok sevdiğim canımm Allah kabul etsin, Allah razı olsunn.. :nazar:

ne demek canım cümlemizden. Öenmli olan devamlılık :))

canım ya çok geç oldu ben kaçıyorum tablolama işinide yarın eklerim kendine iyi bak seviyorum seni:54::38:

Back