ne demek canım cümlemizden. Öenmli olan devamlılık :))
canım ya çok geç oldu ben kaçıyorum tablolama işinide yarın eklerim kendine iyi bak seviyorum seni
Hobaley, hoşgeldin aramıza. :116:
Hosbulduk arkadaşım. Nasılsınız keyifler yerindedir ıns hepinizin :)
Teşekkürler iyi olmaya çalışıyoruz işte.. :) Sen nasılsın? :116:
Yorumlarından biliyorum seni, fenalar.
Malum konu yorumu demekkı :)) ay boylede tanınmak olmadıkı sımdı :)) ıyı canım bendede nolsun sınav stresi ıste. :)
Kötü değil, çok güldüm çook..
Zaten konu başlığını görünce bi 2 dkkaldım..
Valla ben ceza alırım dıye düşündüm ama yonetıvılerımızınde hoslarına gıttı sanırım. Allah razı olsun :)) kızcağız yanlış yazmış ama şeytanlık bızde yahu içimiz fesatlık kaynıyo :)))))
Cidden öyle, ama harfler yanyana. :)))
Çok üzüldü kız ya, düzeltene kadar uğraştı.. :)
Kıyamam aglamıs amaama insanda gulmeden yorum yapmadan duramıyokı. Ben kacırmam hatta yanı sektırmem :)) neyse ki durum çözüldü :)
:))) kız mımlendı. :)) neyse canım bugecelık benden bukadar. Bekarlık yatak odamda uykuya dalayım rahattt rahattt :))) görüşürüz canım :)Aynen, 1-2 saatlik makarayla halloldu olay..
heyy kızlar nasılsınız nerelerdesiniz gelin hadi tarih sınavı yapcam size
cümlede anlama çalıştım 70 tane soru çözdüm kızlar . konuyu vidyodan izledim iyi oluyor bayaa
Selamlar kızlarr, tarihi sıfır olan biri olarak ilk konuyu ancak bitirdim geldim. 100 soru çözdüm ilk konudan. Video izledim ve yazarak çalıştım ondan uzun sürdü. Coğrafya da öyle olur muhtemelen gideyim de Türkçe çözüp dinleneyim en iyisi :)))
Ben de coğrafya konu çalıştım..Teste geçicem birazdan...
Haydiiii..
Heyoo naptınız canlar? :)
hey kızlar maşallah hepiniz harikasınız
bitanem sen neler yaptın bakım
Canım, dün tarihim yarımdı ya onu tamamladım sabah.. 60 soru çözdüm.
Türkçeyi de hallettim ondan 50 soru çözdüm geldim.
Bi konuya takıldım.. Hamileyken eşi aldatmış.. Ağlıyorum çok asabım bozuldu.Kadınla sarılırken falan görmüş konu sahibi.. Adam aramış ben bu gece eve gelmeyeceğim diye.. Onu okudum çok kötü oldum..
Sen naptın kuzum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?