Kpss yoldaşları <3

Kötü değil, çok güldüm çook..

Zaten konu başlığını görünce bi 2 dk kaldım..

Valla ben ceza alırım dıye düşündüm ama yonetıvılerımızınde hoslarına gıttı sanırım. Allah razı olsun :)) kızcağız yanlış yazmış ama şeytanlık bızde yahu içimiz fesatlık kaynıyo :)))))

Cidden öyle, ama harfler yanyana. :)))
Çok üzüldü kız ya, düzeltene kadar uğraştı.. :)

cümlede anlama çalıştım 70 tane soru çözdüm kızlar . konuyu vidyodan izledim iyi oluyor bayaa

Selamlar kızlarr, tarihi sıfır olan biri olarak ilk konuyu ancak bitirdim geldim. 100 soru çözdüm ilk konudan. Video izledim ve yazarak çalıştım ondan uzun sürdü. Coğrafya da öyle olur muhtemelen gideyim de Türkçe çözüp dinleneyim en iyisi :)))

Son düzenleme:
cümlede anlama çalıştım 70 tane soru çözdüm kızlar . konuyu vidyodan izledim iyi oluyor bayaa

Ben de coğrafya konu çalıştım..Teste geçicem birazdan...

Haydiiii..

Heyoo naptınız canlar? :)

hey kızlar maşallah hepiniz harikasınız

bitanem sen neler yaptın bakım

hey kızlar maşallah hepiniz harikasınız

bitanem sen neler yaptın bakım

Canım, dün tarihim yarımdı ya onu tamamladım sabah.. 60 soru çözdüm.

Türkçeyi de hallettim ondan 50 soru çözdüm geldim.

Bi konuya takıldım.. Hamileyken eşi aldatmış.. Ağlıyorum çok asabım bozuldu. Kadınla sarılırken falan görmüş konu sahibi.. Adam aramış ben bu gece eve gelmeyeceğim diye.. Onu okudum çok kötü oldum..

Sen naptın kuzum??

ay bende okuyayım :26:
çok iyi iş çıkarmışsın canım bende coğrafya çalıştım cümlede anlam çözdüm tamam o zmana ben tarihten sorular yazıyorum hem tekrar niteliği olur hemde güzellerimi sınav yapmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…