• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

Soru işini akşama mı bıraksak canım? Belki 3-4 kişi oluruz bitirenler daha verimli olur.. Ne dersin? :16:
Testim gibi 70-80 falan çıkar herhalde.

tamam tatlım bana uyar farketmez.
70 80 soru çok iyi bi konu için henüz başlangıçtayız zaten. 20 30 da türkçe çözebilirsen 100 e tamamlamış olursun bende 100 e tamamlamayı düşünüyorum internette soru indirebiliriz eğer yetmezse :38:

canım benim bölüm kimya :( formasyonum da var .. tezli tezsiz hepsini yaptım.. ama gire gire sıkıldım inan artık içimden bile gelmiyo ama tabi sizler motive ederseniz başlamak istiyorum .. şuan ücretli öğretmenlik yapıyorum istesem boş vakitlerimde çalışırım önemli olan şuan içimden gelerek hevesle başlamak!!! üniversiteden 2004 te mezun oldum her sene gire gire bağımlılık yaptı :52:

Canım ya bu sene öğretmenler için kps daha önemli çünkü öğretmen yılı olacakmış. bence şansını dene en azından birlikte çalışabildiğimiz kadar çalışalım. Ne güzel öğretmenlik bitirmişsin senin bizden çok çabalaman lazım. Atanınca çok rahat edeceksin oh mis 3 ay tatil + maaş :32:
Sen elinden geleni yap bence :40:

merhaba canım hoşgeldin senide ekeyım tabloya data güzel yayın bugün tarihte ilk konu başladık dün de sözcükte anlam çözdük seni de bekliyoruz:10:

Hoş buldum canım, sözcükte anlamdan 72 soru çözdüm geldim şimdi ben, tarihe başlayacağım birazdan ara verdim şimdi. Daha çok çözmek isterdim ama kitapta 72 soru vardı :D

merhaba canım hoşgeldin
tamam canım test ve konuyla birlikte tabloya eklerim akşam :16:

meraba canım..İslamiyet öncesi Türk Tarihi konuya çalıştım..40 soru çözdüm..Teste devam edicem birazdan ara verdim..

Türkçeden bugün 40 soru mu çözecektik onu daha yapmadım :17:

Süpersin canım. :nazar:

Tarihten test çözmeye devammm ediyorum henüz bitmedi ama bitiricem inş:52:

Hoş buldum canım, sözcükte anlamdan 72 soru çözdüm geldim şimdi ben, tarihe başlayacağım birazdan ara verdim şimdi. Daha çok çözmek isterdim ama kitapta 72 soru vardı :D
ayy kıyamam yaaa :))
süersin canım ama tarihi de halledersen iyi olur grup halinde çalıştığımız için.

meraba canım..İslamiyet öncesi Türk Tarihi konuya çalıştım..40 soru çözdüm..Teste devam edicem birazdan ara verdim..

Türkçeden bugün 40 soru mu çözecektik onu daha yapmadım :17:

Tarihten test çözmeye devammm ediyorum henüz bitmedi ama bitiricem inş:52:

hepsi bitmeden uyumak yok canm :)

ayy kıyamam yaaa :))
süersin canım ama tarihi de halledersen iyi olur grup halinde çalıştığımız için.

Teşekkürler canım tarihi yarıladım sayılır konu olarak. :)

72 soru çözen benim canım tabloda benim adım yok soru çözenler arasında :/

cnm yeni meb tasarısını duymadınmı ??atanınca aday öğretmen oluyorsun ..1 yıl sonra yazılı ve sozlu yu geçersen atanıyorsun

canım aday öğretmenken yani ilk atandığın zaman bi o yıl için aday oluyosun hizmet içi kurs gibi bişeye katılıyosun kursun sonunda bi sınava giriyosun zaten o sınav eğitim bilimleri ve kolay oluyo bildiğim kadaıyla bütün öğretmenler geçiyo benim bildiğim bu yenisini bilmiyorum:50:

evet kızlar yarın ki ödev türkçeden cümlede anlam en az 40 soru ve coğrafya ilk konusu

herkese başarılar öpüyorum hepinizi:54:
bu arad yarın bi ara toplanalım tarihin ilk konsundan sınav yapcam :33:

Cumlede anlama calisirimda cografya calismam icin kitabimin gelmesi lazim . Ama internetten konu anlatimina bakarim sonra kitabim geldiginde tekrar ederim artik :)

Back