KPSS yerleştirmelerde torpil var mıdır acaba?

deymezsin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
427
13
arkadaşlar baktım ama bulamadım ülkemiz genelinde olduğu gibi bu yerleştirmelerde de torpil olurmu dersiniz ?
mesela geçen zabıta memuru alınacaktı ve puan olarak 54 yazıyordu. sonuçlar yaklaştıkça merak etmeye başladım. yine hangi düşük puanlar yerleşip hangi yüksek puanlar açıkta kalıcak acaba?....

canım osym yapıor bu yerleştirmeleri..
aynı üniversite sınavındakı gibi oluyor atamalr
torpil olacağını sanmıyorum
otomatik atanıyor bilgisayardan..

bende torpil olacağını pek zannetmiyorum ortada dönen laflar var ama inanmıyorum yoktur torpil.inşallah yoktur yani

kesinlikle torpil oluyor ama ösym nin yerleştirdiklerinde değil mesela ben zabıta memurluğuna başvurdum 21 ocakta sözlü mülakat yapacaklar ona göre alacaklar.işte bu aşamada torpil oluyor malesef.bunu bile bile başvurdum bakalım şansımıza artık

ne bileyim kızlar sölenenlerden dolayı artık umudumu yitirmek üzereyim .inşş dediğiniz gibi olur bazen insan inanıyor bu söylenenlere...

Torpil olacağına inanmıyorum, ÖSYM nin yaptığı sınavlara güvenim tam..(her ne kadar aksıklıklara yol açsalar da)
Bu düşük puanlı durumları da şöyle açıklayayım:
Örneğin özel şartlarda Meslek Liselerinin Motor bölümünden mezun olmak(sallıyorum) gibi bir ifade var.
Sınava da zaten çok az kişi girmiş ve aldığı puanlar 50-55 arası.
Burdan kim tercih ettiyse aralarından en yüksek puanlısı giriyor...
Toparlarsak çok cins bölümler var lise,önlisans ve lisans kadrolarında...
Bu cins bölümlerden mezun olanlar çok ama çok düşük puanlarla atanıyor.

kesinlikle torpil oluyor ama ösym nin yerleştirdiklerinde değil mesela ben zabıta memurluğuna başvurdum 21 ocakta sözlü mülakat yapacaklar ona göre alacaklar.işte bu aşamada torpil oluyor malesef.bunu bile bile başvurdum bakalım şansımıza artık

o kesin mülakat olan heryerde torpil vardır ama ösym merkezi yerleştirme yapıyor ya ben sanmıyorum bu atamalarda torpil olacağını

zabıt katipliği,zabıta memurluğu gibi sınavlarda kesinlikle torpil oynar
çok kerede şahit oldum buna ama ösym'nin yaptıklarında torpil olmaz

İyide sadece erkek aldılar ki...

zabıta için demiyorum ama diğer kamu kuruluşlarına torpil var kızlar..
açıklamak istemiyorum ama var:nazar:

valla onu bunu bilmem torpil heryerde var ne yazık ki, en basit örnek arkadaşım zabıta memuru oldu ama nasıl? 1.500 maaş alıyo ve lise mezunu buyur burdan yakın

bende bi tanıdıktan duydum hemen yerleştirelim falan demişler ama o kişi istememişti kendisi söledi bende bu konuyu açtım her yerde her zaman oluyor bu senağlama

malesef torpil heryerde var arkadaşlar. eğitim fakültesi mezunu olarak atanmayı bekliyorum ve ciddi bir torpil olayı duydum inanamadım yani neler döndüğüne.ama yinede yılmadım.en yüksek puanı almayı hedefliyorum.beni gaza getirdiler:)))

ismi lazım olmayan milli eğitim bakanımızın yiğeni kpss.den 58 puan alır, ve bir önceki sene en son 96 puan ile öğretmen almış olan bir okula atanır.

şimdi siz söyleyin, torpil var mı, yok mu?

torpil kesınlıkle var ya... herkez işini boyle yurutmeye başladı artık

arkadaşlar şimdi kpss hakkında size şöle bi bilgi veriyim. sizin girdiğiniz kpss sınavı evet ösym yapıyor burada tıpkı öss gibi aldığınız puan geçerli ne puan alırsanız artık ama bu sınavdan sonra iş ösym den çıkar sizler ikinci bir sınava daha girerseniz kpss den aldığınız sonuç belgesi ile mesela devlette herhangi bi bölümde uzman yardımcısı olmak istediniz işte burada varsa vekil veya bakan tanıdığınız hemencecik devreye sokun aldığınız puan önemli değil.... bi telefona bakar iş... kpss sonuç belgesi sadece özlük dosyanızda duracak ve pek bi önemide olmayacak.... zaten kimse gelipte "aaa bu 60 puan almış ben 90 aldım nasıl sen girdin" diye sorgulama yapmaz merak etmeyin... bazı arkadalar belediye için kpss felan yazmış, inanın iş belediye düşerse bırakın kpss yi ilköğretimi bitirin zabıta memuru olun, tabi tekrar ediyorum içerde üst düzey tanıdığnız warsa... yani işin özeti kpps torpil çok döner haberiniz olsun....

Son düzenleme:
pekiiiiii benim gibi arkadasında dayısı amcası olmayanlar ne yapacaklar kızlar?çok üzücü çok..senağlama

X