Kpss ye hazırlananlar

Aybuke18

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
573
516
Merhaba kızlar aranızda 2020 kpss ye hazırlanan var mı 85 ve ustu almam gerek 2018 78 aldım calısmadan gırdım temelım vardı ama bendeki sorun matematik yapamıyorum sız nasıl calısıyorsunuz tavsiyeleriniz var mı sımdıden tesekkur ederım hepinize

Matematikte ezber işi bence. Aynı soru türüne gele gele çözülüyor gibi. Ha sen ne durumdasın diye sorarsanız orta seviyeye yakınım. Sınava daha var. Konularım (geo hariç) az kaldı yetişir beaa :) çözümlü kaynaklardan ilerlemek gerek bide whatsapp grupları faydalı oluyor

Matematikte ezber işi bence. Aynı soru türüne gele gele çözülüyor gibi. Ha sen ne durumdasın diye sorarsanız orta seviyeye yakınım. Sınava daha var. Konularım (geo hariç) az kaldı yetişir beaa :) çözümlü kaynaklardan ilerlemek gerek bide whatsapp grupları faydalı oluyor
Kac net yapabiliyorsunuz matematikten utanıyorum ama ben 4 bile yapamıyorum😐

Youtube den konu anlatımıni dinle sonra test çöz o şekilde olabilir

Merhaba kızlar aranızda 2020 kpss ye hazırlanan var mı 85 ve ustu almam gerek 2018 78 aldım calısmadan gırdım temelım vardı ama bendeki sorun matematik yapamıyorum sız nasıl calısıyorsunuz tavsiyeleriniz var mı sımdıden tesekkur ederım hepinize
Ben kpss çalışırken youtubeda bulabileceğin B. Hocam ile çalıştım tabi benim için matematik çok önemli değildi ama yorumlardan anladığım kadarıyla o derste de insanlar baya başarılı olmuş. Bunun dışında antrenmanlarla matematik diye bir kitap seti var, tamamen temelden başlayanlar için tavsiye ederim.

Matematik yapıyorum ama tarih ve vatandaşlık sıfırdan bile az olabilir. Gramda içinde çalışma isteği yok 72 ile ataniyorum ne temel var ne bi şey allah çalışma azmi vermeyince vermiyor. Her gün kpss yazısı görünce gözümü yumuyorum.

Matematik yapıyorum ama tarih ve vatandaşlık sıfırdan bile az olabilir. Gramda içinde çalışma isteği yok 72 ile ataniyorum ne temel var ne bi şey allah çalışma azmi vermeyince vermiyor. Her gün kpss yazısı görünce gözümü yumuyorum.
Yapabiliyorsun muuuu ay iki soru göndersem bakabilir misin?

Benimde matematik yok antremanlardan gidiyorum. Çalışmak zor. Bir de bişey soracağım bilen var mı ailesinde ihraç olup atanan da var mi ?
Benim ailemde çok ihraç var korkuyorum beni etkileyecek diye.

Bi çalışmaya başlasanız devamı gelecek. Vatandaşlık tarih gözünüzü korkutmasın, gerçekten videolar inanılmaz faydalı oluyor hem kitaplardan da eğlenceli. Sonra zaman az kalınca iyice sıkışacaksınız.

Merhaba.Alan,bölüm nedir bilmiyorum ama 72 alınabilir bir puan bence bu fırsatı değerlendirin.Youtube da motivasyon videoları var.En azından kendinize şans verin.Benim kendi alanımdan atanmam çok zor ama çabalıyorum.İleride keşke demeyin.

Benimde matematik yok antremanlardan gidiyorum. Çalışmak zor. Bir de bişey soracağım bilen var mı ailesinde ihraç olup atanan da var mi ?
Benim ailemde çok ihraç var korkuyorum beni etkileyecek diye.
Siz bu yıl sınava girdiniz mi? Geçtiğimiz yıllarda olumsuz etkiledi sınava girenleri ama sanırım bu yıl daha çok bireysel bakılacak diyorlar.

Siz bu yıl sınava girdiniz mi? Geçtiğimiz yıllarda olumsuz etkiledi sınava girenleri ama sanırım bu yıl daha çok bireysel bakılacak diyorlar.
Ilk defa gireceğim yani diğerlerinde hiç tercih yapmadim yeni mezunum zaten. Öyle diyolar ama umarım öyle olur. Bireysel baksalar sorun yok. Anne babada da yok ama ikinci derece oluyor sanırım onlarda var. Az değil yani ailemin çoğu öyle diyim. Çok endişeliyim bu konuda.

Ilk defa gireceğim yani diğerlerinde hiç tercih yapmadim yeni mezunum zaten. Öyle diyolar ama umarım öyle olur. Bireysel baksalar sorun yok. Anne babada da yok ama ikinci derece oluyor sanırım onlarda var. Az değil yani ailemin çoğu öyle diyim. Çok endişeliyim bu konuda.
Sizi üzmek istemem ama bu konuda hassaslar yani her ihtimale karşı bir b planınız olsa iyi olur. Ama şunu da biliyorum ilk mülakatta elenip ek atamada gidenler de var. Ayrıca biraz mülakatlar tepki çektiği için kaldırılması da gündemde. Umarım sorun çıkmaz 🍀

Konu çalışıp peşine hemen o konuyla ilgili bolca soru çözmen lazım. Birde haftalık ve aylık olarak öğrendiğin tüm konuların genel testlerini çözmelisin ki konuları unutmayasın. Matematik zor gelir ama öğrendiğinde de tekrar yaparsan uzun süre aklında kalır, unutmazsın. Eğer tekrar yapmadan ilerlersen birkaç ay sonra ilk çalıştığın konular aklında kalmaz, o yüzden hep genel testler de çözmeye bak. YouTube da falan soru çözüm videolarını izle. Faydalı olabilir.

Bi çalışmaya başlasanız devamı gelecek. Vatandaşlık tarih gözünüzü korkutmasın, gerçekten videolar inanılmaz faydalı oluyor hem kitaplardan da eğlenceli. Sonra zaman az kalınca iyice sıkışacaksınız.
Valla ben elendim galiba ya gerçekten nefret ediyorum. Kitap görünce içimde kusma isteği uyanıyor

X