Ben kendime öğretmenim bile diyemiyorum artık..İki yıl sözleşmeli çalıştım ama kadrolu olmayınca onunda ayrı sıkıntıları var..Şimdi baya baya ev hanımı oldum artık el sanatları kurslarına gidiyorum ama bu bile iyi gelmiyor..Beni ancak sizler anlarsınız diye anlatıyorum bazen üniversite okuduğuma bile pişman oluyorum okumasam bu kadar üzülmezdim belki......
Ben kendime öğretmenim bile diyemiyorum artık..İki yıl sözleşmeli çalıştım ama kadrolu olmayınca onunda ayrı sıkıntıları var..Şimdi baya baya ev hanımı oldum artık el sanatları kurslarına gidiyorum ama bu bile iyi gelmiyor..Beni ancak sizler anlarsınız diye anlatıyorum bazen üniversite okuduğuma bile pişman oluyorum okumasam bu kadar üzülmezdim belki......
Sermincim,söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ancak ne varki ben senin kadar iyimser olamıyorum..Fizik mezunuyum barajım 98 ve Türkiye genelinde 10 kişi alınıyor..Sözleşmeli olarakta atanmak içinde 95 gerekiyor..Yani en son o puanda kaldı..Sözleşmeli çalıştım dedim ama o atamalı sözleşme değildi,ücretli öğretmenlikti..Çalışmak konusunda belki haklısın ama ben çok çalıştığım zamanlarıda biliyorum..Anladığım kadarıyla ilk defa sınava giriceksin ondan bu kadar azimli ve heveslisin,ama çok zor gir bak bana hak vericeksin..Yada bana öyle geliyor inan benim için o kadar ulaşılmaz birşeyki o sınavı kazanmak..Çünki çevremde o kadar yüksek puan alan hiç kimse yok..Öyleki bütün soruları yapıcaksın bir tane hatan olucakki 98 alabilesin...Alanlar gerçekten nasıl çalışıp alıyor benim aklım ermedi...Böyle konuşuyorum ama senin azmin kırılmasın arkadaşım inşallah en az 95 alırsında iyi biyere atanırsın..Çalışmaya başlayınca tekrar yaz balki bende seninle tekrar çalışırım kimbilir...Sevgiler canım iyi çalışmalar...canım gerçekten haklısın allah sana iyi sabır vermiş aslında.ben bu sene giricem bakalım ,matematik öğretmenliği için taban puan bu sene 94 tü.ve 34 kişi aldılar sözleşmeli dahil.napıcam bilemiyorum inan.ortaöğretim öğretmenlikleri aslında en şanssızı bence.o kadar alınan ağır eğitimin sonunda ,karşımıza sunulana bak.şu koca ülkede 34 tane mi matematik öğretmeni eksikmiş yani,palavraya bak.benim bir arkadaşım ücretli olarak çalışmaya başladı ve iki okula birden bakıyor.gittiği bir okulda tek matematik öğretmeni de kendiymiş şimdi olana bakın.çok zoruma gidiyor gerçekten.ne heveslerle okuyoruz,ne hayaller kuruyoruz,ne paralar terler döküyoruz sonuç bu.ama madem ortada böyle adil olmayan bir gerçek var,uyulması zorunlu kurallar var (değiştirmemizin mümkün olmadığı) maalesef oyunu kurallarına göre oynayacağız.oturup çalışmaya başlayacağız.eğer ki bir amacımız varsa bunu için çalışmalıyız.hepimiz bisürü para verip kitaplar aldık,kimimiz kurslara yazıldı.bunların hatrına bari oturup çalışmalıyız.çalışıp aklımıza takılan soruları,veya can alıcı kısımları bizbirimizle paylaşırsak çok faydamız olacaktır inanıyorum.bayram tatilindeydim,yeni geldim ve yarından itibaren çalışmaya başlamayı düşünüyorum...90üstü bir puan almak zor gözüküyor ama o puanı alan insanların benden çok zeki olduklarnı düşünmüyorum,hiçbirimiz düşünmeyelim arkadaşlar.hepimiz gayet akıllıyız istersek yapacağımıza inanıyorum.inanarak çalışırsak başarırız:hooray: İŞTE BUDURRRR:teytey::teytey::teytey:
Slm arkadaşlar.Bende bu sene kpss gircem ama lise mezunuyum.Sonuç ne olur bilmiyorum.Ama bu benim için yeni bir başlangıç olacak.Lise mezunlarının sizce şansı ne kadar ?Bi de bu yıl lise mezunlarına sınav yapılmayacak diye duydum.Ama kpss kursu veren bi kursu aradım ordan yapılacağını söylediler.Lütfen fikirlerinizi paylaşın.Şimdi den teşekkürler...
Sermincim,söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ancak ne varki ben senin kadar iyimser olamıyorum..Fizik mezunuyum barajım 98 ve Türkiye genelinde 10 kişi alınıyor..Sözleşmeli olarakta atanmak içinde 95 gerekiyor..Yani en son o puanda kaldı..Sözleşmeli çalıştım dedim ama o atamalı sözleşme değildi,ücretli öğretmenlikti..Çalışmak konusunda belki haklısın ama ben çok çalıştığım zamanlarıda biliyorum..Anladığım kadarıyla ilk defa sınava giriceksin ondan bu kadar azimli ve heveslisin,ama çok zor gir bak bana hak vericeksin..Yada bana öyle geliyor inan benim için o kadar ulaşılmaz birşeyki o sınavı kazanmak..Çünki çevremde o kadar yüksek puan alan hiç kimse yok..Öyleki bütün soruları yapıcaksın bir tane hatan olucakki 98 alabilesin...Alanlar gerçekten nasıl çalışıp alıyor benim aklım ermedi...Böyle konuşuyorum ama senin azmin kırılmasın arkadaşım inşallah en az 95 alırsında iyi biyere atanırsın..Çalışmaya başlayınca tekrar yaz balki bende seninle tekrar çalışırım kimbilir...Sevgiler canım iyi çalışmalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?