Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
taban puanlar düşmüş 56 ya mı ne hatta bu yıl atanma şansı daha yüksek diyorlar ne kadar doğru bilemem ama taban puanın düştünü bana kuzenim dedi o da okul öncesi öğretmeni mezun olalı 4 yıl oldu kz hala evde bekliyor bugün o haber verdi bize puanların düştüğünü inş istediğiniz yerlere atanırsınz onca verdiğiniz emek boşa gitmez her ne kadar sistem bnun aksi için uğraşsada hakkınızda hayırlı neresiyse orası olsun:Saruboceq:
belki olur ya umutsuzluğa kapılmayın atamalar arttı fln diyorlar hangi bölüm için diyorlar bilmiyorum belkide genel söylüyorlar onu da bilmiyorum ama olabilir belkii tabi önemli olan sayısal veriler onu da biliyorum ama tek yapabilceğiniz evrende pozitif düşünceyi yaratmanız devamı gelir
elinizden sisteme sövmekten ve beklemekten başka bşey gelmez çünkü şansınızı deneyin:uhm:
türkiyede artık hiç bişey garantisi kalmadı...gene trajikomik bi vaka daha....çocuk birinci olduğuna mı sevinsin atanamdığına mı üzülsün...akannehir sonumuz ne olacak meçhul...Çok üzgünüm çoook
devletimiz için tam bi utanç olmalı bu durum..ama nerdee....o değil insanların şevki kalmıyor ki çalışmaya...1.bile atanamıyor bundan ötesi var mı yaa!
sen git zaten 4 yıl öğretmenlik eğitimi almış insanlara KPSS gibi saçma bi sınav koy, o insan bu aptal sınavı kabullenip deli gibi çalışsın bi de 1. olsun ama atanamasın!!! Bravo!! böyle bi saçmalık zaten ancak Türkiye de olur!! alkışlıyorum alkisalkisalkis