• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss türkiye birincisi atanamıyor

chaiga

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
237
1
316
Edirne
evet arkadaşlar çok üzücü ama türkiye birincimiz atanamıyor nedenmi

çünkü fizik öğretmenliği mezunu ve devletimiz maalesef bu yıl fizik öğretmenine ihtiyaç duymamış... 0 kontenjan ayırmış

ne kadar acı bir durum

Trajikomik bir vak'a daha...:olmaz:
Söylenecek çok şey var ,ama burası yeri değil.kötükedihüso

ınanamıyorum ya ): Bunları gördükçe okumaktan vazgeç diyor gönül ): ış yok güç yok 4 sene boşa dirsek çürüt )= Gel de umutla yaşa .....

meb ' e bu seneki şaka gibi kontenjan sayıları için minnettarız.
yuh olsun diyecek hiçbir şey kalmadı ya bu kadar da olmaz artık...

bende bugüne kadar kurmuştum ama bugün hepsi bitti 2010 kpss maratonu başlıyo yapacak hiçbir şey yok : ((

taban puanlar düşmüş 56 ya mı ne hatta bu yıl atanma şansı daha yüksek diyorlar ne kadar doğru bilemem ama taban puanın düştünü bana kuzenim dedi o da okul öncesi öğretmeni mezun olalı 4 yıl oldu kz hala evde bekliyor bugün o haber verdi bize puanların düştüğünü inş istediğiniz yerlere atanırsınz onca verdiğiniz emek boşa gitmez her ne kadar sistem bnun aksi için uğraşsada hakkınızda hayırlı neresiyse orası olsun:Saruboceq:

bu yıl okulöncesi öğretmeni çok alındığı için branşçılara pek kontenjan açılmadı maalesef:8

belki olur ya umutsuzluğa kapılmayın atamalar arttı fln diyorlar hangi bölüm için diyorlar bilmiyorum belkide genel söylüyorlar onu da bilmiyorum ama olabilir belkii tabi önemli olan sayısal veriler onu da biliyorum ama tek yapabilceğiniz evrende pozitif düşünceyi yaratmanız devamı gelir
elinizden sisteme sövmekten ve beklemekten başka bşey gelmez çünkü şansınızı deneyin:uhm:

bilmiyorum sonumuz ne olacak..şaka gibi ama biz gülemiyoruz ne acıdır ki..

saçmalıkların ardı arkası kesilmiyor malesef

sınavdan sonra kontenjanların böyle olması

hiç mi fizikçi emekli olmamış

benim zaanımdaki fizikçiler hala devam ediyorlarsa umarım ben gibi kurtarıcı öğrencileri hala vardır

türkiyede artık hiç bişey garantisi kalmadı...gene trajikomik bi vaka daha....çocuk birinci olduğuna mı sevinsin atanamdığına mı üzülsün...akannehir
sonumuz ne olacak meçhul...Çok üzgünüm çoook

güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım kaldım. Adam birinci olmuş atanamıyor ya bu ne? daha ne yapsın?

devletimiz için tam bi utanç olmalı bu durum..ama nerdee....o değil insanların şevki kalmıyor ki çalışmaya...1.bile atanamıyor bundan ötesi var mı yaa!

sen git zaten 4 yıl öğretmenlik eğitimi almış insanlara KPSS gibi saçma bi sınav koy, o insan bu aptal sınavı kabullenip deli gibi çalışsın bi de 1. olsun ama atanamasın!!! Bravo!! böyle bi saçmalık zaten ancak Türkiye de olur!! alkışlıyorum alkisalkisalkis

Back