- 21 Mart 2014
- 423
- 219
-
- Konu Sahibi guselolurdu
gel tabi canım sadece destek oluyoruz burada birbirimize oturdum derse gibiBen de gündüz iş ve okul var akşam kalıyor sadece üniversite öğrencisiyim ama okulumdan memnun olmadığım için tekrar üniversite sınavına girip ankaraya geçeceğim gece 3e kadar duramıyorum ama 8den 12ye 1e kadar eşlik edebiliriim isterseniz
gel tabi canım sadece destek oluyoruz burada birbirimize oturdum derse gibi
Aaaa hıca bana taktıhadi bakalım bugünlük acılısı ben yapıyorum millet derse yarın agnes sıra sende :)
kuzucuk hep ben yapıyorum acılısı banane bananeAaaa hıca bana taktılisteden seç banane banane
Bugün evle alakalı canımı sıkan şeyler oldu bitanem. En azından şimdilik çalışamıycam. Gece başlamayı düşünüyorum. Hadi sen geç dersinin başına miniklerin seni bekleragnesim neredesin bakayım sen
yardımcı olabilecegim bir seyse benimle de paylasabilirsin bitanem üzme canını rabbim sağlık sıhhat versin de gerisi hallolur insallahBugün evle alakalı canımı sıkan şeyler oldu bitanem. En azından şimdilik çalışamıycam. Gece başlamayı düşünüyorum. Hadi sen geç dersinin başına miniklerin seni bekler
Huzurumun ve istediğim gibi bi evimin olması..Kurdugun en buyuk hayalin nedir agnesim kazaninca hayalimizi her gun odevimizmis gibi tekrar edelim burada ki hirs yapalim
o zaman her gün tekrar ediyoruz hayalimizi ve öyle baslıyoruz derse inanmaliyız ki basarabilelim benim hayalim ise babamı mutlu edebilmek ve özgür bir birey olabilmekHuzurumun ve istediğim gibi bi evimin olması..
Koskoca evi(istediğim tipte:) ) alabilecek mesleğim olursa içini de süslerim:) süssüz olsa da razıyım bi odadan diğerine geçince üşümeyeyim, akmasın kokmasın, camı penceresi istediğim gibi olsun huzur olsun da. Hem ben sade ve huzurlu seviyorum:)agnesim bir de evimin içine istedigim mobilyaları alıp süsleyebilmeyi isterdim
Koskoca evi(istediğim tipte:) ) alabilecek mesleğim olursa içini de süslerim:) süssüz olsa da razıyım bi odadan diğerine geçince üşümeyeyim, akmasın kokmasın, camı penceresi istediğim gibi olsun huzur olsun da. Hem ben sade ve huzurlu seviyorum:)
İnşallah nasip olur ikimize de kuzum.. Ama kocamla değil tek alabiliym. Kendi evim olsun yani.
Sen de haklısın kuzum benim. İnşallah nasip olur istediğin..kuzucum tabi ki evin istedigin gibi olsun ben kira da otursam da olur bizim hic evimiz olmadı hep kiradaydık ama ne bileyim içi tatlı olsun sirin olsun simdi begendigim olsa da esime cok da söyleyemiyorum masraf olmasın zorluk cekmeyelim diye.
saolasın bitanesi bos dünya ama iste gene de hayal kurduruyor :)Sen de haklısın kuzum benim. İnşallah nasip olur istediğin..
Kurdurmaz mı yaa:))saolasın bitanesi bos dünya ama iste gene de hayal kurduruyor :)