- 21 Mart 2014
- 423
- 219
-
- Konu Sahibi guselolurdu
Çalışıyorummmm:) güler tabi atanınca bi de diyetisyene gidersin en güzelinden:)agnesim nerelerdesin ben bi konu daha actım diyet için insallah kilodan yana da yuzum gülecek
Yaaa sen de beni üzdün şimdi kıyamam yasen agnesim degil artık günesimsin benim agnesss ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN ALLAH BANA VERDİGİNDEN DAHA İYİLERİNİ SANA VERSİN...tüm içtenliğimle yazdım valla kaybolan umudumu geri verdin bana öyle bir iyilik yapıyorsun ki gözüm doldu kııııız
Sana da öğretmeniiiiim:)))))))aminnnnnnn bitanem amin 2016 da sınava gireceksen bu sene de olacaktır sınav gözümüzü korkutuyor sadece konularını hızlıca bitir ardından soru çöz öpüyorum yanaklarından iyi calısmalar günesime benim
Ben ygs lysSlm kizlar iyi calismalarbrans larinizi merak ettim ,bnmde 3 aylik bebegim var ,calismaya bas k iyrum bu gece ins
Ben ygs lys
Amin hepimiz için:)Hm hadi hayirlisi
canım hos geldin aramıza benimki okul öncesi öğretmenliği sizin bölümünüz nedirSlm kizlar iyi calismalarbrans larinizi merak ettim ,bnmde 3 aylik bebegim var ,calismaya bas k iyrum bu gece ins
Giyim ogretmenligi ,hb canimcanım hos geldin aramıza benimki okul öncesi öğretmenliği sizin bölümünüz nedir
nereyeee yarın erken kalkmak da yok? kaçma geç ders çalışkuzucum ben yatıcam sana iyi calısmalar günesim bnm
feridei hocam siz de baslayın bir an önce zor yetisecek yoksaGiyim ogretmenligi ,hb canim