- 21 Mart 2014
- 423
- 219
- Konu Sahibi guselolurdu
haydiiinnnnn derse agnes hanımcım kalk bakayım tv basından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen git yemek yapıp yiyip geliyom kankiciim:))) bak 3ten öncr uyursan bütün o minikleri sensiz bırakırsın! Fire vermek yok.haydiiinnnnn derse agnes hanımcım kalk bakayım tv basından
Sağol csnım :)canım yaa iyi ki varsın afiyet olsun kankıme
Dersteyim ondan yokum naaaağbeeeeernerelerdesin agnesss haydii derse hıııı
Yatmaaaa devammuyku gelmeeee daha 3 saat varrrrr esim de yat deyip duruyor yatmıcam işte
Kıyamam ya 7 de miagnesim ben sabah 7 de kalkıyorum da 3 te yatınca 4 saat uyumus oluyorum ve cok uykum oluyor 2 de yatsam sana ayıp olur mu canım derse aksam 7.30 da baslarım öne cekerim biraz
canım yaaa saolasın aksam 2 ye kadar oturmam sart gündüzleri hiç motive olup da calısamıyorum ama 2 den sonra kacabilirim resmen sürünüyorum o saatten sonraKıyamam ya 7 de mi
Canım ben evdeyin hep sen beni düşünme:) ben ara sıra haberleşsek de olur sen uyu uyuman gerekiyosa:)
Allah emeğinin karşılığını versin inşallah.. Sen yeter ki pes etme.. Ben de dişimi sıkıcam..canım yaaa saolasın aksam 2 ye kadar oturmam sart gündüzleri hiç motive olup da calısamıyorum ama 2 den sonra kacabilirim resmen sürünüyorum o saatten sonra