- 21 Mart 2014
- 423
- 219
-
- Konu Sahibi guselolurdu
Ramazan yetkin gayet ii anlatiyobu aksam ramazan yetginin videosunu dinleyip ardında soru çözecegim. 12 den sonra cografya konu artı soru.
hos geldiniz zehrus hanım sesimi duyanın olmasına cok sevindim :) gidiyorum ama cok aksattım cok koptum dolayısı ile ne yazık ki sizin adınıza da cok uzuldum ama belki de subatta atanırsınız bölümünüz nedir
Ben önlisanstan giricem:) bir de ygs ye hazırlanıcam aslında:) yani asıl amaç ygs lys benim:) motive ve disiplin açısından geldim gece çalışacağınız için saatlerimizi belirleriz diye:) sınav ne zaman sizin? Ben 2016 ygsde bişey yapamam sanırım ama 2017 ye zehir gibi olasım var..ayyyy olmaz mı agnes hanım cooook mutlu olurum hem de hos geldiniz :) sizin bölümünüz nedir
bölümüm okul öncesi öğretmenliği 72 aldm ne yazıkkı.. bebiş yok benim sizinde insallah saglıklı sıhhatlı dogar bebeginiz
Gunduz neden tercih etmiyosunuz 8 ile 3 zor olmaz mi evli bayan icinKac yillik evlisiniz ben de elimden geleni yapicam ne kadar olursa artik amin ihsallah
Masallahbenim sınıfımda hamile 2 arkadasım var bence de bırakmayın calısmayı 2 yılımızı doldurduk