Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KPSS puanımı hala öğrenemedim..Nerden,nasıl öğrenebilirim ?
arkadaşlar hala puanımı öğrenemedim.kağıtta var olan şifrenizi kullanınız yazıyor ancak ben ilk defa girdim sınava.ne yapıp nasıl öğreneceğim lütfen yardım edin.
kpss sonucunu mu öğrenemedin
ösym yazıcan orda kpss önlisans /ortaöğretim sonucu yazıyo onu tıklayıp tc numaranı ve o kağıtta yazan ösym şifreni yazıcan çıkıyo hemen
bu çok basit bişi bunu mu sordun bilmiyorum ama:26:
öss başvurusu yaparken başvuru kağıdında şifre vardı ya o şifreyi istiyo
eğer o yoksa elinde bulunduğun ilin ösym bürosuna gidip ösym şifremi almak istiyorum diyosun onlar sana şifre veriyo onunla bakıyosun
kpss sonucunu mu öğrenemedin
ösym yazıcan orda kpss önlisans /ortaöğretim sonucu yazıyo onu tıklayıp tc numaranı ve o kağıtta yazan ösym şifreni yazıcan çıkıyo hemen
bu çok basit bişi bunu mu sordun bilmiyorum ama:26:
öss başvurusu yaparken başvuru kağıdında şifre vardı ya o şifreyi istiyo
eğer o yoksa elinde bulunduğun ilin ösym bürosuna gidip ösym şifremi almak istiyorum diyosun onlar sana şifre veriyo onunla bakıyosun
vallla ben normal bir liseye gittim 2 tl karşılığında şifremi aldım,çevrendeki liselere bir bak derim,,,ösym başvuru merkezi bölümü oluyorr,ordan veriyorlar,,,