• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS puanımı hala öğrenemedim..Nerden,nasıl öğrenebilirim ?

serapm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
299
0
96
Çanakkale
arkadaşlar hala puanımı öğrenemedim.kağıtta var olan şifrenizi kullanınız yazıyor ancak ben ilk defa girdim sınava.ne yapıp nasıl öğreneceğim lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
kpss sonucunu mu öğrenemedin
ösym yazıcan orda kpss önlisans /ortaöğretim sonucu yazıyo onu tıklayıp tc numaranı ve o kağıtta yazan ösym şifreni yazıcan çıkıyo hemen
bu çok basit bişi bunu mu sordun bilmiyorum ama:26:

öss başvurusu yaparken başvuru kağıdında şifre vardı ya o şifreyi istiyo
eğer o yoksa elinde bulunduğun ilin ösym bürosuna gidip ösym şifremi almak istiyorum diyosun onlar sana şifre veriyo onunla bakıyosun

kpss sonucunu mu öğrenemedin
ösym yazıcan orda kpss önlisans /ortaöğretim sonucu yazıyo onu tıklayıp tc numaranı ve o kağıtta yazan ösym şifreni yazıcan çıkıyo hemen
bu çok basit bişi bunu mu sordun bilmiyorum ama:26:

yok onu biliyorum şifrem yazmıyor kağıtta daha önceki şifre diyor ancak ilk girişim.teşekkür ederim yardım için.

öss başvurusu yaparken başvuru kağıdında şifre vardı ya o şifreyi istiyo
eğer o yoksa elinde bulunduğun ilin ösym bürosuna gidip ösym şifremi almak istiyorum diyosun onlar sana şifre veriyo onunla bakıyosun

artık yarına kaldı.teşekkür ederim yardım için.

vallla ben normal bir liseye gittim 2 tl karşılığında şifremi aldım,çevrendeki liselere bir bak derim,,,ösym başvuru merkezi bölümü oluyorr,ordan veriyorlar,,,

Back
X