Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kpss önlisansa 8 ay var yetişir mi günde 4 saat çalışmayla
Selam Ben yeni başladım Matematiğim alt yapısı sağlam 2016 da girdiğinde çalışmadan 76 aldım şimdi yeni başladım benim gibi olan var mi dış ticaret okudum
Selam Ben yeni başladım Matematiğim alt yapısı sağlam 2016 da girdiğinde çalışmadan 76 aldım şimdi yeni başladım benim gibi olan var mi dış ticaret okudum
Ben lisanstan gireceğim. Bu ayın başlarında başladım . ben yetişir diye ümit ederek çalışıyorum. Tabiki erkenden başlamak her zaman daha avantajlı ama başarmak imkansız değil. 4 5 ay kala başlayıp kazandım diyenler var.
Ben lisanstan gireceğim. Bu ayın başlarında başladım . ben yetişir diye ümit ederek çalışıyorum. Tabiki erkenden başlamak her zaman daha avantajlı ama başarmak imkansız değil. 4 5 ay kala başlayıp kazandım diyenler var.
Matematikte sorunum yok zaten geçen girisimdede o puanı matematik sayesinde aldım hiç çalışmadım işte bugün Itibariyle başladım 2 aylık bebeğim var onun uyuduğu anlarda calisiyrm hayırlısı neyse hakkımızda o olsun