• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss önlisans sınavına kimler girdi

bende sadece girdim :1:
coğrafyada o kadar dağ tepe göl ezberledim bi tane çıkmadı :43:
sınav formatını değiştirmişler geneli yoruma dayalıydı hele coğrafya
tarihte ki o cumhuriyet sorusunu görünce bende şok oldum dedim başka sınavdayım herhalde :27:
bazı sorularda hep iki şık arasında gidip geldim
sonuçları beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok

kızlar ayın kaçında sonuçlar açıklanacagını söylediler mi? 11 ekim diye söylemişler sanki annem doğru mu duydu acaba :)

ay ben de girdim sınava ya. hoş hiç çalışmadan girdim ama yine de iyi kötü birşeyler yaparım diye düşünüyordum. türkçe dışında hepsini salladım. matematik zaten berbattı. adliye sınavına girebilmek için istemiştim sınava girmeyi, 70 yetecekti yani. ama hayal oldu resmen:1::1:

ben çalıştım hazırlandım ama olmadı maalesef :( forumaları takip ediyorum herkes zor olduğnundan ve zamanın yetmediğinden şikayetçi. sizce kızlar?

kesinlikle önlisans düzeyinde bir sınav değildi.sayısalım çok iyi olmasına rağmen matematik sorularını yapamadım çünkü zaman yetmedi lisans düzeyinde bile bu kadar zor matematik sorusu yoktu:19:.tarih coğrafya dersen klasik kpss,şu cumhuriyet sorusunu görünce kendimi kim beşyüz milyar ister yarışmasında gibi hissettim:52:.o kadar çalışmama ragmen sonuç kocaman bir hiç...:50:

ben de çalışmıştım. 8 aydır çalışıyorum kpss için işimden çıktım dersaneye gittim sabah akşam haftasonu haftaiçi vakit ayırdım maddi manevi ama hiç umudum yok malesef. bizi çok zorlasa da yapan insanlar var. artık 2014 e.

Bende girdim sınava..

Çalışmamıştım ama 2006 KPSS dede çalışmadan 80 almıştım.Ona güvendim..Matemetikte benim için bulmaca çözmek gibi birşey olduğundan umudum vardı azda olsa..

Ama o sınav neydi ya..türkçedeki paragraflar uzun ve anlaşılması zor..

Matemetik son sorularına geldiğimde kafamı bir kaldırdım 30 dakika kalmış..Hemen genel kültüre geçtim.Sadece emin olduklarımı işaretledim.Çok boşum var..

Bakalım daha sorular yayınlanmadı.Sınav sonucu açıklanması ne zamanı bulur?

Benim ameliyatımda kpss ye denk geldi giremedim.Yüzüm fena şişmişti kalkacak durumda değildim.Ama sorular baya zormuş ne yapalım kısmet böyleymiş

2008 da gece gündüz çalıştım mat. bilgim bile yoktu 14 tane yapmıştım 80.3 aldım
2010da 1 hafta çalıştım 77 aldım
2012 de 1 seet vatandaşlık baktım .30 türkçe doğru hala mat anlamadan 2 doru geometride ki açı sorusu 108 olan ile bir işi biri 6 saat diğeri 12 satte yaar sarusunu mantıken cevapladım doğru çıktı :34:
yani 77 nin altına düşmeyiz inş:21:ne öldürür ne güldürür:1:
bu sene en azından bildiğimi yaptım bilmediğimi atmadım heyecansız rahat rahat .Sırf eşim istedi diye .Bana da eğlence oldu:51:

o kadar soruya o kadar dakika .....ne denir ki..kamu personel seçilmesin sınavı..resmen elesinler diye çok uğraşmışlar.tarihten bile o
kitaplarda dolu savaşlar bilmemneler anlatılıyor ama çok değişikti..türkçe hakkında hiç bişey demem çok kolaydı ama tarihte tırt yani..

yada ben tırt çıktım bu kez :) hayırlısı ..sonuçlar ne zaman açıklanır ki?

neler olacak acaba?

kpss face sayfasında gördüm yeni kontenjanlar açılıyormuş daha fazla kişi alacaklar ve puanlar düşecek diyordu

müjdeli haber yazmışlar başlığına da..
:32::32::32::32::32:

bu başlığı niye görmemişim daha önce...
benimde sınav hiiiç beklediğim gibi geçmedi, çalışmıştım ama çalışmadan girdiğim senelerden ancak 10-15 fazla yapabildim buda benim bölümde çok zor:(( türkçe matematiğim iyidir normalde ama bu sefer özellikle matematikten döküldüm çoook zaman harcadım son 30 dk dediler daha çözülecek 10 mat sorusu vardı, bıraktım tarihe geçtim, 8dk da 30 soru yaptım, 3-4 yanlış var. o da tamamen hakan dede videoları sayesinde oldu, burda kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum ama kendisine minnettarım, çoook teşekkürler yoksa hayatta yapamazdım okadar tarihi, lisede de sayısalcıydım nerdeyse 15 senedir tarih dersi görmedim. herkes zorlanmış iyi yaptım diyen tanıdığım yok. inşallah puanlar yükselir, bol bol alım olur da hepimiz yerleşiriz...

Son düzenleme:
neler olacak acaba?

kpss face sayfasında gördüm yeni kontenjanlar açılıyormuş daha fazla kişi alacaklar ve puanlar düşecek diyordu

müjdeli haber yazmışlar başlığına da..
:32::32::32::32::32:

inaşallah doğrudurrr puanların düşmesi süper olurr :46::46:

ne zaman açıklayacak bunlar ya nerdeyse 1 ay geçti, sıkıldım beklemekten. alttarafı kağıtları bi optik okuyucuya takacaklar gerisini bilgisayar halledecek..

22 si diolar die okumustum nette amaa :26:
bayramdan sonra acıklasınlar yaa herkess sorcakk bayramda kaç aldın kaç aldın :33::33:

Back