• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss önlisans sınavına kimler girdi

idare ederdi sınav çokta güzel geçmedi benim yalnız dikkatimi çeken güncel bilgilerden hiç sormamışlardı dmi?Hatırlamıyorum ben yani

idare ederdi sınav çokta güzel geçmedi benim yalnız dikkatimi çeken güncel bilgilerden hiç sormamışlardı dmi?Hatırlamıyorum ben yani

tam benim tarzımmış sınav keşke vazgeçmeyip girseymişim:(genel kültürde güncel sorulardan neftret ediyorum:47: umarım sınav sonucun güzel gelir cnm hayat süprizlerle doludur bunu unutma bende ömss girdim çıktım dedım berbat geçti sıfır çeksem şaşırmam dedim 30-40 puan anca bekliyordum 70 geldi:) atama bekliyorum şimdi :)

tam benim tarzımmış sınav keşke vazgeçmeyip girseymişim:(genel kültürde güncel sorulardan neftret ediyorum:47: umarım sınav sonucun güzel gelir cnm hayat süprizlerle doludur bunu unutma bende ömss girdim çıktım dedım berbat geçti sıfır çeksem şaşırmam dedim 30-40 puan anca bekliyordum 70 geldi:) atama bekliyorum şimdi :)

Ne güzel ya hayırlısıyla atanırsın inşallah...Matematik türkçe kolaydı bana göre ama tarihi batırdım sanırım :((

Bende tarihten çaktım gibi görünüyor sırf bilgi sorusuydu.Bi de bebişim pek rahat vermedi,sağa dön sola dön son yarım saat çok rahatsız oldum..

zorduuuuuu
yetişemedimmmmm
27 boşşşş
bisürüü yanlışşşş
daha ne olabilirdi ???
aylarca çalışşşş 2 saatte silinsinn emekler işte böle geçti :43::43::43:

bende kpss girenlerdenim sorular arasında çok fazla çelişki yaşadım matematik berbattı yani bildiğimiz kadarıyla soruları paylaşalım arkadaşlar ne dersiniz

Bende onlısans sınavına gırdım ama ne cevap verim hatırlamıyorum bıle sorular açıklanıncada bakmayı düşünmüyorum artık sonucların açıklanmasını beklıycem hayırlısı olsun hepımızın hakkında çok emek verdım sınavdada elımden gelenıde yaptım bu sınavda mat ve çografya belırleyıcı olacak bence gercı tarıhlerde karşıtı ama mat zaman alıcı ve anlasılmazdı

haklısın matematik gerçekten çok zordu :50:

4 tane grafık sorusu vardı baya uğraştık yapamadım sınav gozetmenı son 5 dk dedıgınde dönüp tekrar baktım bu sefer yaptım ama nasıl yaptım bılmıyorum dogru olduguna emındegılım hıc :25:

zorduuuuuu
yetişemedimmmmm
27 boşşşş
bisürüü yanlışşşş
daha ne olabilirdi ???
aylarca çalışşşş 2 saatte silinsinn emekler işte böle geçti :43::43::43:

Yazdıklarının altına imzamı atıyorum...Offf diyorumm yaaa..Nefret ediyorummmmm hepsinden...O matematikte grafik sorularını hazırlayanı Allah davul etsin emi :52::52:

ben de girdim. zaman yetişmedi diyemem bütün sorulara zaman ayırdım ama şöle bi 5-7 dakka olsa daha ıı olurdu kesınlıkle. mat tarıh cografya zorlayıcıydı bence. matdan 6 bosum var gerısı ıns dorudur :14: tarıh yıktı benı :53: cumhurıyetın kanunlasma tarıhını soruodu kaldım soruyu gorunce :53: bence farklı bı sınavdı bılmıyorum full cıkaran vs olur mu ?

Back