Merhabalar KPSS de başarılı olmuş ve olmayı hedefleyen hanımlar hadi bizimle deneyim ve tavsiyelerinizi paylaşın motivasyonumuzu arttıralım neler istiyoruz neler yapmamız lazım birlikte karar verelim ben sınıf öğretmenliği bölümü mezunu olucam Inşallah bu sene ve sınava giricem ilk defa heyecanliyim korkularım da yok değil. Neler yaşadınız, yaşayacağız şöyle yapın böyle yapın dediginiz önerilerinize açığım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KPSS ÖNERİLERİ
- Konu Sahibi Kazandibi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Elbette çok sevinirimAy ben de sınıf öğretmenliği mezunuyum ikinci girisim olacak birbirimizi motive edelim mi
- 16 Eylül 2017
- 7.421
- 13.759
- 248
Aaa çok sevinirim malesef staj omuzlarında büyük bir yükBenim ilk tavsiyem okul-staj-ders dengesini iyi ayarlamaya çalış. Hatta staj derdin varsa ben yeni mezunum staj dosyam olduğu gibi duruyor planlarim,etkinliklerim,gözlem raporlarım onların mailini atabilirim kendine uyarlarsın
- 16 Eylül 2017
- 7.421
- 13.759
- 248
Bilgisayarimi kurcalayıp bulayım hangi sehirdesinizAaa çok sevinirim malesef staj omuzlarında büyük bir yük
Kastamonu da okuyorumBilgisayarimi kurcalayıp bulayım hangi sehirdesiniz
- 8 Ekim 2019
- 201
- 133
- 23
Sınıf öğretmenliği miBen de hazirlaniyorum hamileyim zorlaniyorum ama pes etmeye niyetim de yok. Birbirimize destek olalim burdan
- 8 Ekim 2019
- 201
- 133
- 23
Inşaat muhendisiyim 4. Girisim olacak buSınıf öğretmenliği mi
Son olur umarımInşaat muhendisiyim 4. Girisim olacak bu
- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
- 138
Merkezdeyim yurttaKız kazandibi kastamonu merkezde misin ailenle mi kalıyon
- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
- 138
Merkezdeyim yurtta
Allah yardımcın olsun canım
Ben de evliyim evde hazırlanıyorum burda yurt geneli denemeler yapılıyo mu biliyo musun
Yurt genelini bilemiyorum ama dersane denemeleri oluyor ben normal öğrenciyken çalışamıyorum ya böyle evli olup çalışanları görünce maşallah diyorumAllah yardımcın olsun canım
Ben de evliyim evde hazırlanıyorum burda yurt geneli denemeler yapılıyo mu biliyo musun
- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
- 138
Yurt genelini bilemiyorum ama dersane denemeleri oluyor ben normal öğrenciyken çalışamıyorum ya böyle evli olup çalışanları görünce maşallah diyorum
Sorma valla bak orda yemek, temizlik, elektrik, doğal gaz, kira derdin yok kıymetini bil bol bol çalış
Bu işler biraz nasip işi bölümde bir yere kadar belki bu sene sanslimjz sizsinizdir bilemeyizBen de iki çocukluğum çabalıyorum allahım ınş herkesin emeğinin karşılığını verir siz ne güzel bölüm mezunsunuz ben sosyoloji
Bizim de baska dertler oluyor iste ya ...Sorma valla bak orda yemek, temizlik, elektrik, doğal gaz, kira derdin yok kıymetini bil bol bol çalış
Siz kastamonuda misiniz