KPSS ÖNERİLERİ

Kazandibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
1.011
1.442
Merhabalar KPSS de başarılı olmuş ve olmayı hedefleyen hanımlar hadi bizimle deneyim ve tavsiyelerinizi paylaşın motivasyonumuzu arttıralım neler istiyoruz neler yapmamız lazım birlikte karar verelim ben sınıf öğretmenliği bölümü mezunu olucam Inşallah bu sene ve sınava giricem ilk defa heyecanliyim korkularım da yok değil. Neler yaşadınız, yaşayacağız şöyle yapın böyle yapın dediginiz önerilerinize açığım 😘😘😘😘

Ay ben de sınıf öğretmenliği mezunuyum ikinci girisim olacak birbirimizi motive edelim mi 🙈

Benim ilk tavsiyem okul-staj-ders dengesini iyi ayarlamaya çalış. Hatta staj derdin varsa ben yeni mezunum staj dosyam olduğu gibi duruyor planlarim,etkinliklerim,gözlem raporlarım onların mailini atabilirim kendine uyarlarsın

Benim ilk tavsiyem okul-staj-ders dengesini iyi ayarlamaya çalış. Hatta staj derdin varsa ben yeni mezunum staj dosyam olduğu gibi duruyor planlarim,etkinliklerim,gözlem raporlarım onların mailini atabilirim kendine uyarlarsın
Aaa çok sevinirim malesef staj omuzlarında büyük bir yük

Ben de hazirlaniyorum hamileyim zorlaniyorum ama pes etmeye niyetim de yok. Birbirimize destek olalim burdan

Allah yardımcın olsun canım
Ben de evliyim evde hazırlanıyorum burda yurt geneli denemeler yapılıyo mu biliyo musun
Yurt genelini bilemiyorum ama dersane denemeleri oluyor ben normal öğrenciyken çalışamıyorum ya böyle evli olup çalışanları görünce maşallah diyorum 😃

Ben de iki çocukluğum çabalıyorum 😁 allahım ınş herkesin emeğinin karşılığını verir siz ne güzel bölüm mezunsunuz ben sosyoloji

Ben de iki çocukluğum çabalıyorum 😁 allahım ınş herkesin emeğinin karşılığını verir siz ne güzel bölüm mezunsunuz ben sosyoloji
Bu işler biraz nasip işi bölümde bir yere kadar belki bu sene sanslimjz sizsinizdir bilemeyiz

X