Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bakıom şimdi çıtıdan aldım kitapçıı indirdim cevap anahtarını da .. yetenek süper kültür de batnmış.. tarih hele de tarih.. kızlar türkiye genelimnde tarih zor denmiş.kimse yapamamış dökülmüşüz..
kpssnın nsıl puanlandıgını bılıyonuzmu esımın 70den fazla netı var ama ben nsıl hesplancagını bılmıyorum bılen varsa yardımcı olurmu bana allah herkesın gonlune gore versın
kızlar hangı arkadasımı aradıysam super gectı dıyor bende bır anormallık var tamam benımde cok kotu gecmedı de kıme sorsam ıkı bolumdende en az 72 şer netım var dıyolar.....:
ya kızlar o kadar matematik çalıştım yapamadım şu mat.hayatım boyunca başıma bela oldu.sorular az farklı gelsin yapamıyorum.matematikten anlayanlar bana ne önerirsiniz kitap falan.ama bir bilen olmazsa ben de anlamıyorum kitaba bak dur.birde tarih beni bitirdi.klava: