Kpss nasıl geçtı......

kızlar bakıom şimdi çıtıdan aldım kitapçıı indirdim cevap anahtarını da ..
yetenek süper kültür de batnmış.. tarih hele de tarih..
kızlar türkiye genelimnde tarih zor denmiş.kimse yapamamış dökülmüşüz..

88 net ya...
vereceği altı üstü 72 puan..
hiçbişeye ytmez yaktın beni genel kültür.. yaktın..

ya bence tarih zordu cevaplarına baktım türkçede 4 yanlışım var simdide tarihe bakıyorum........inşallah hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda.....

77 geliyormuşş puanımıı hesapladımmm amaa şimdilikk tabii tarıh batirdıı benii o kadardaa çalışmıştımmm

ne siteymiş sinir oldum vallahi kötükedihüso inş yarın gazeteler filan verir :mymeka::eek:klava:kötükedihüso

kpssnın nsıl puanlandıgını bılıyonuzmu esımın 70den fazla netı var ama ben nsıl hesplancagını bılmıyorum bılen varsa yardımcı olurmu bana allah herkesın gonlune gore versın

kızlar hangı arkadasımı aradıysam super gectı dıyor bende bır anormallık var tamam benımde cok kotu gecmedı de kıme sorsam ıkı bolumdende en az 72 şer netım var dıyolar.....:

hesapladım 91 puan gelio ama benim hala bu puandanda umudum yok sevinemiom bile torpilsizim çünkü......................

ben de hesapladım 71 geliyo ama standart sapması bana zarar verirde 70 in altına düşersem ya düşünmek bile istemiyorum.

genel yetenek 1 yanlış genel kültür onüç yanlış ilk bölümden 4 boş ikinci bölümden 15 boş......sevgileeeeeeeeer

canım yanlış yazmışım kafa mı kadlı bende hala sorulara bakıorum yanlış mı hatırlıom die ilk bölümden netim 69,75 ikinci bölüm 56,75........

ya kızlar o kadar matematik çalıştım yapamadım şu mat.hayatım boyunca başıma bela oldu.sorular az farklı gelsin yapamıyorum.matematikten anlayanlar bana ne önerirsiniz kitap falan.ama bir bilen olmazsa ben de anlamıyorum kitaba bak dur.birde tarih beni bitirdi.:eek:klava:

X