Kpss nasıl geçtı......

ben soruları istiyorum senağlama

G-8 zirvesi Japonya da toplanmış ben Fransa yapmıstım :kızgın:

aaaaaaaaa

sınavdan çıkarken kızlar aralarında G-8 Rusyadaydı son anda çıkarken okudum demişlerdi de Rusya biliyordum işaretlemedim diye çok üzülmüştüm, şimdi çok sevindim :lepi:

çok teşekkür ederim Şeniz

kızlar benim türkçem,vatandaşlık güzeldi,tarihde fena değildi ama matematikle coğrafya biraz zorladı bide herkes sorulara cevap verdimi yanlış doğru götürüyomuydu?

kızlar benim türkçem,vatandaşlık güzeldi,tarihde fena değildi ama matematikle coğrafya biraz zorladı bide herkes sorulara cevap verdimi yanlış doğru götürüyomuydu?

elbette yanlış doğruyu götürüyor :) sengözlerimebaksanab 4e 1

bende coğrafya ve mat ta zorlanmadım ama tarihi hiç kimse sormasın bende yanıtlamayım attım hep çünkü kaydirigubbakcemile3 zaten barajı geçemezsem tarih yüzünden geçemem kaydirigubbakcemile3

bende coğrafya ve mat ta zorlanmadım ama tarihi hiç kimse sormasın bende yanıtlamayım attım hep çünkü kaydirigubbakcemile3 zaten barajı geçemezsem tarih yüzünden geçemem kaydirigubbakcemile3

tarih cok zordu ben tamamına yakınını boş bıraktım, bakalım hayırlısı hepimiz için?

hımm bende matematikden kız acayip takılıyom şu kpss matematiğine-tatlicadiarzu-Allah ım inşallah iyi bir puan alırız:Saruboceq:

vallahi ben sonuçları pek merak etmiyorum kaydirigubbakcemile3 geçen seferkinde de çalışamamıştım 68 - 69 alırsam üzülüyorum diyordum 69 gelmişti

bu seferde 70 i geçsem ne ki atanabilmek için yetmiyo :)

Kızlar soru ve cevaplar ösym tarafından sitelerine eklenmiş siteye yığılma olmadan sizde bakın:kahve:

arkadaşlar moralim çok bozuk benim ya ben lise formatında başvurmuştum ama beni önlisanas olarak sınava grdim ve şok oldum ben yüksek okul 2 sınıftayım nasıl böyle birşey olur aklım almadı şimdi ben ne yapıcam yardımcı olun arkadaşlar:1no2:

ben de önlisanstan girdüm türkçe çok iyiydi,
tarih çok zordu o kadar çalıştım ama acayip zorlandım, vatandaşlıktan da hiç umutlu değilim bakalım.
sorular açılmıyor :KK43:

yahu bakabildiniz mi cevaplara ben giremiyorum bir türlü neyse öğleden sonra tekrar denerim
kızlar bir itiraf aslında sınav çok zor degildi yahu hele ki çalışanlar için hazırlananlar için kolay bir sınavdı diye düşünüyorum matematik falan da çok kolaydı aslında ben mezun olalı 12 sene oluyo yeni girenler heleki üniversite sınavına hazırlananlar için falan zor olmasa gerek canlarım

Arkadaşlar lise mzunları bu sene son diye bir söylenti var,bide 4 yıl sonra belki olabilir diye başka bir söylenti var sizce doğrumudur.

Tarih bilgiye dayaliydi çalişmayanlar için zor olmasi normal banada zor geldi

ösym den bakın kızlar sonuçlara ben 142 soruya cevap verdim net 95 cevap vermişim,11 doğrum yanlışlar yüzünden gitti 84 net doğru gözüküyo genel yetenek ve kültürde tabii yanlış hesaplamadıysam.

X