Kpss nasıl geçtı......

birdee varşova paktlıı soruu vardıı bm natoo varr varşovaa yokk anlatabildimmii bilmiyorumm

aklımaa geldikçee yazıyorumm
musulla ilgilii sorudaa italyaa hariç 1 ve 3. şıklarr olacakkk

matematiktee mod sorusuu vardıı perşembee olacakk
balkan antantınıı kuruluş amacı almanyaa nazisi italyaa faşizmii
ilk kurulan bankaa iş bankası

benim sınavım gerçekten çok güzel geçti türkçe ve matematik fule yakın bekliyorum ikinci kısımda da zorlanmadım süre prpblem oldu ama allahtan yerleştirdim 85-90 arası bekliyorum bi işe yarar mı bilmem tabi hayırlısı herkes için

demir yoluu trabzon olack
batıı etkisinde kalmayann padişahh 4. muratmış kii o kadarr çalıştımm amaa yanlışş şık işaretlemişimmm
hristiyanlığı macarlar ve bulgarlarr kabull etmiş
şeyhülislamıı padişah görevdenn alır

matematik we türkçe iyiyidi ama genel kültür kötüydü coğrafyaya çok iyi çalışmışdım çalışdığım ibi geçmedi bakalım hayırlısı sonuçlar ne zaman açıklanıo bide bunun tercihi nasıl yapılıo ben hiç bilmişorm öss gibimi nasıl yerleri tercih edebiliorz bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermi

birdee nüfusunn en ez ve en çokk olduğuu bölüm vardıı o nee olacakk

birdee coğrafyadaa güneydoğununn zenginliğii vardıı suu radyoaktiflik petroll falann ne yaptınızz

benim sınavım gerçekten çok güzel geçti türkçe ve matematik fule yakın bekliyorum ikinci kısımda da zorlanmadım süre prpblem oldu ama allahtan yerleştirdim 85-90 arası bekliyorum bi işe yarar mı bilmem tabi hayırlısı herkes için

sizin bilgilerinizde eğitim durumunuz lisans yazıyor bu sınava nasıl giriyorsunuz:uhm:

evet ya nezaman verilir sorular ki acaba :1no2: emin olamadığım birsürü soru ver çıksada görsek sositososito

Anayasada resmen çuvalladım yaa.. ayrıca tarihde zordu sınav soruları ve cevapları gzt de yayınlanıyomu acaba bilen varmı ?

resmen çuvalladım ya. o kadar çalış çabala:çok üzgünüm:
sınav soruları yarın ösym tarafından açıklanacakmış

Türkçe soruları ve cevapları çok uzundu konuyu okuyunca soruyu, cevap şıklarını kısacası hiçbiri aklımda kalmıyordu.:mymeka:
14:30 girdim 17:00 sınavdan çıktım, otur otur belim ağrıdı valla...
Birde görevlinin biri sürekli grupları işaretleyip duruyordu (Tam 3 defa) en sonunda bir bayan dikkatimi dağıtıyorsun diye kızdı...:eek:klava:
Açıkçası beklediğimden daha zordu sorular, yani benim hiç umudum yok...
:çok üzgünüm:

ben son sınıf tarıh ogrencısoyom aynı zamanda tarıh soruları dırek bılgı oldugu ıcın ben bıle surumcemede kaldım :)bu arada su kpss puan hesaplama dogru degılmı ınsaaalah öledır 85 felan beklıyorum ama hıc bısey olacagını sanmıyorum

Bilmiyorum...-tatlicadiarzu-
İlk defa girdim zaten heyecandım, okuduğum soruların çoğunu unuttum.
Özellikle türkçe soru ve şıkları çok uzundu...:mymeka:
Hiç umudum yok yani...
:çok üzgünüm:

X