Kpss nasıl geçtı......

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
50
44
sınava gıren arkadaşlar sınavınız nasıl gectı..

ben tarih öğretmenıyım hatırladığınız soruları cevaplıyabılırım

sınava gıren arkadaşlar sınavınız nasıl gectı..

ben tarih öğretmenıyım hatırladığınız soruları cevaplıyabılırım

ahh ahh soruları bi hatırlayabilsem:çok üzgünüm:sınav öncesi başım çok ağrıyodu:çok üzgünüm:şimdi iki katı çok ağrıyo:a015:

ya şey vardı göktürkler macarlar ve öbürünü hatırlamıyom hangileri hristiyan diye canım sen biliyorsundur

benım tafih çok kötüydü ben daha zorlarına çalışmışım apşısıp kaldım resmen tarihte dogrum varmıdır onu bile bilmiyorum

benimde umduğumdan zordu izmir iktisat kongresini ne yaptınız.birde ben iş bankasını silip ziraat yaptım iyimi:eek:klava:

tarih zordu ya yani beni zorladı yoruma dayalı diildi pek direk bilgiydi yani off:a015: neyse herkes için hayırlı olsun:teselli:

ya hangi soruları diyosun canım hatırladıklarımız var da hepsini nasıl yazalım celişkiye düşülen soruları yazalım herkes yaptığı cevabı sölesin...

kızlar mustafa kemale mareşellık sakaryadan sonra verildi

ya bende inanmıyorum iş bankası yapmadıgımaaa ben bide maaşımı iş banktan alıyorum :)

iş bankasımıymıs o .................ya yanlıs yaptım o zaman gitti bi soru bide su futbolla ilgili soru vardı ben almanya yapmıstım ispanyaymıs
ya bide yerel secimler ne zaman olcak????

şuu padişahla ilgili birr soruu vardıı yenilikte batıı etkisii yokmuu bişeydii onuu merakk ediyorummm

coğrafyadann şuu rüzgar sorusunuu inanamadımmm ağzımm doğruyuu söylemişş benn başkaa şıkk işaretledimm şoktayımm yaa
türkçemm iyiydii matematikk 15 falann tarihh vee coğrafyaa çokk zorladıı benii

iş bankasımıymıs o .................ya yanlıs yaptım o zaman gitti bi soru bide su futbolla ilgili soru vardı ben almanya yapmıstım ispanyaymıs
ya bide yerel secimler ne zaman olcak????

benn oo seçimm sorusunuu genelll olarakk okudumm iyimii :eek:klava:-tatlicadiarzu-

aşağıdakilerin hangileriyle osmanlının iç işlerine karışıldmaya başlandığı söylenebilir diye soru vardı.şıklar
kapitülasyonlar
ıslahat fermanı
diğerini hatırlayamadım

ıslahat fermanı ama dıger sıklarıda gormek gerek

X