Kamuda ne iş yapacaksınız ki sıkıntıdan öleceğinize bu kadar eminsiniz?Selam kızlar konu şu.. Ben iibf mezunuyum ama boş bi bölümden kendi bölümümle ilgili iş de olmadığı için mezun olduktan kısa bi süre sonra meslek değiştirdim yeme,içme sektöründeydim ama bir süredir hastayım bacaklarımdan rahatsızım tedavi görüyorum dışarda çalışamıyorum evden idare ediyorum. Bir de yetim aylığı alıyorum bu şekilde bayadır idare ettim kimim kimsem de yok birsey olsa sahip çıkmaz kimse yani öyle söyliyim aile üyelerini genç yaşımda kaybettim 31yaşıma gelmek üzereyim iyileşince yine aynı sektörde devam etmek istiyorum ama malum özel sektör hiçbi şeyin garantisi yok. Ama ben yeme,içme sektöründe mutluyum sorum şu sizce garantici olup kpssye çok iyi çalşp kamupersoneli olup sıkıntıdan öliyim mi yoksa özel sektörde kendimi biraz daha geliştirip mutlu yaşiyim mi? Hastalığımı da göz önünde bulundurursak ne yapmam lazım? Diyelim ki kazandım atandım ben kamuda çok mutsuz olacağımı düşünüyorum sevmediğim bir işi yapmış olacağım. Sağlığım özel sektöre yeterli değil ama seviyorum şuan ki mesleğimi
Bu size kalmış bir şey. Ben özel sektörün rekabetçi yapısından insanların birbirinin ayağını kaydırmasından patronların mobbinginden hoşlanmıyorum. Tabi ki tüm işletmeler böyle değil ama çoğu özel sektör bunşekişde o yüzden özel sektörde çalışmaktan sıdkım sıyrıldı. Benim tercihim kpss ile devlete atanmak henüz nasip olmadı ama kesinlikle istiyorum ama başkasıda derki devlette ne uzarsın ne kısalırsın kendini geliştiremezsin vs yani tamamen kişinin ne istediğine bağlı.Selam kızlar konu şu.. Ben iibf mezunuyum ama boş bi bölümden kendi bölümümle ilgili iş de olmadığı için mezun olduktan kısa bi süre sonra meslek değiştirdim yeme,içme sektöründeydim ama bir süredir hastayım bacaklarımdan rahatsızım tedavi görüyorum dışarda çalışamıyorum evden idare ediyorum. Bir de yetim aylığı alıyorum bu şekilde bayadır idare ettim kimim kimsem de yok birsey olsa sahip çıkmaz kimse yani öyle söyliyim aile üyelerini genç yaşımda kaybettim 31yaşıma gelmek üzereyim iyileşince yine aynı sektörde devam etmek istiyorum ama malum özel sektör hiçbi şeyin garantisi yok. Ama ben yeme,içme sektöründe mutluyum sorum şu sizce garantici olup kpssye çok iyi çalşp kamupersoneli olup sıkıntıdan öliyim mi yoksa özel sektörde kendimi biraz daha geliştirip mutlu yaşiyim mi? Hastalığımı da göz önünde bulundurursak ne yapmam lazım? Diyelim ki kazandım atandım ben kamuda çok mutsuz olacağımı düşünüyorum sevmediğim bir işi yapmış olacağım. Sağlığım özel sektöre yeterli değil ama seviyorum şuan ki mesleğimi
Selam kızlar konu şu.. Ben iibf mezunuyum ama boş bi bölümden kendi bölümümle ilgili iş de olmadığı için mezun olduktan kısa bi süre sonra meslek değiştirdim yeme,içme sektöründeydim ama bir süredir hastayım bacaklarımdan rahatsızım tedavi görüyorum dışarda çalışamıyorum evden idare ediyorum. Bir de yetim aylığı alıyorum bu şekilde bayadır idare ettim kimim kimsem de yok birsey olsa sahip çıkmaz kimse yani öyle söyliyim aile üyelerini genç yaşımda kaybettim 31yaşıma gelmek üzereyim iyileşince yine aynı sektörde devam etmek istiyorum ama malum özel sektör hiçbi şeyin garantisi yok. Ama ben yeme,içme sektöründe mutluyum sorum şu sizce garantici olup kpssye çok iyi çalşp kamupersoneli olup sıkıntıdan öliyim mi yoksa özel sektörde kendimi biraz daha geliştirip mutlu yaşiyim mi? Hastalığımı da göz önünde bulundurursak ne yapmam lazım? Diyelim ki kazandım atandım ben kamuda çok mutsuz olacağımı düşünüyorum sevmediğim bir işi yapmış olacağım. Sağlığım özel sektöre yeterli değil ama seviyorum şuan ki mesleğimi
Ne is yapiyorsunuz ozelde?Yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlarevet gerçekten garantili bir mesleğe ihtiyacım var ama alım da az diyen arkadaşlar olmuş ben iyice bi düşüneyim
Ayy tövbeler olsun 90 neNe is yapiyorsunuz ozelde?
Deneyiminiz var mi?
Saglik sorununuz bitince hemen ise girebilir misiniz ozel sektorde?
Iibf cok zor ataniyor ouanlar yuksek ve genelde sayi cok az 90 puan ustu alabilir misiniz?
Atanmanız nasıl oldu peki kaç yılında atandınız?Kamu da sıkıntıdan öleceksiniz diye bir şey yok bir evrak bölümünde çalışırsanız evet sıkılırsınız ama mesela benim çalıştığım birimde yazın 3 ayı biraz rahatlarız diğer 9 ay çok yoğunuz öyle ki yıl sonlarında gece 12 ye kadar mesaiye kaldığımı bilirim (fazla mesai ücreti de almıyoruz) kamunun her birimi aynı değil yani
2008 yılında girdim sınava 2009 da atandımAtanmanız nasıl oldu peki kaç yılında atandınız?
Merhaba bence sevdiğiniz mutlu olacağınız işi yapmanız en önemlisi ben kamudayım gerçekten sıkıcı mutlu olduğum işte çalışmak isterdim kamuda kendi mesleğinizi yapacaksanız güzel fakat en önemlisi mutluluk diye düşünüyorumSelam kızlar konu şu.. Ben iibf mezunuyum ama boş bi bölümden kendi bölümümle ilgili iş de olmadığı için mezun olduktan kısa bi süre sonra meslek değiştirdim yeme,içme sektöründeydim ama bir süredir hastayım bacaklarımdan rahatsızım tedavi görüyorum dışarda çalışamıyorum evden idare ediyorum. Bir de yetim aylığı alıyorum bu şekilde bayadır idare ettim kimim kimsem de yok birsey olsa sahip çıkmaz kimse yani öyle söyliyim aile üyelerini genç yaşımda kaybettim 31yaşıma gelmek üzereyim iyileşince yine aynı sektörde devam etmek istiyorum ama malum özel sektör hiçbi şeyin garantisi yok. Ama ben yeme,içme sektöründe mutluyum sorum şu sizce garantici olup kpssye çok iyi çalşp kamupersoneli olup sıkıntıdan öliyim mi yoksa özel sektörde kendimi biraz daha geliştirip mutlu yaşiyim mi? Hastalığımı da göz önünde bulundurursak ne yapmam lazım? Diyelim ki kazandım atandım ben kamuda çok mutsuz olacağımı düşünüyorum sevmediğim bir işi yapmış olacağım. Sağlığım özel sektöre yeterli değil ama seviyorum şuan ki mesleğimi
Maalesef ben de IIBF mezunuyum. Uluslararası Ticaret okudum. Koca bölüm için sadece 2 kisilik kadro aciliyor. O yüzden özelden devam etmeye karar verdim. Evden çalışıyorum. Ozelin en guzel yani bu. Bir de ne kadar yüksek alırsanız alın mülakatta elenebilirsiniz.Ayy tövbeler olsun 90 nevazgeçtim şuan. Evet ya kamu diyenler gerçekten çok zor ben yine özel sektörde devam bir de şu varmış kpss bitiyor hadi yüksek puan aldın kurumun kendi sınavı da oluyor ki sayısal ağırlıklı ve kpssde iyi sıralama yapman gerek. Yok anacığım ben almiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?