L lessie Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 739 299 24 Temmuz 2018 Konu Sahibi lessie #1 bu senede olmayacak sanırım lanet matematik olmadan olmayacak gibi duruyor matematikte temelim çok az arkadaşlar en baştan başlayabileceğim matematik video önerileriniz varmı
bu senede olmayacak sanırım lanet matematik olmadan olmayacak gibi duruyor matematikte temelim çok az arkadaşlar en baştan başlayabileceğim matematik video önerileriniz varmı
TurunculuKiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2017 274 278 32 24 Temmuz 2018 Konu Sahibi lessie #2 Youtube Benim Hocam kanalından İlyas Hoca.Hatta İlyas hocanın eski videolarını da izleyin derim. Ve çıkmış ales sorularını mutlaka inceleyin.
Youtube Benim Hocam kanalından İlyas Hoca.Hatta İlyas hocanın eski videolarını da izleyin derim. Ve çıkmış ales sorularını mutlaka inceleyin.
H Hyuga hinata Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2017 626 392 25 Temmuz 2018 Konu Sahibi lessie #3 TurunculuKiz .!.: Youtube Benim Hocam kanalından İlyas Hoca.Hatta İlyas hocanın eski videolarını da izleyin derim. Ve çıkmış ales sorularını mutlaka inceleyin. Genişletmek için tıkla... evet cidden ilyas hoca cok iyi anlatıyor. en temelinden ve tüm işlem basamaklarını gösteriyor
TurunculuKiz .!.: Youtube Benim Hocam kanalından İlyas Hoca.Hatta İlyas hocanın eski videolarını da izleyin derim. Ve çıkmış ales sorularını mutlaka inceleyin. Genişletmek için tıkla... evet cidden ilyas hoca cok iyi anlatıyor. en temelinden ve tüm işlem basamaklarını gösteriyor
L lessie Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 739 299 25 Temmuz 2018 Konu Sahibi lessie #4 TurunculuKiz .!.: Youtube Benim Hocam kanalından İlyas Hoca.Hatta İlyas hocanın eski videolarını da izleyin derim. Ve çıkmış ales sorularını mutlaka inceleyin. Genişletmek için tıkla... Hyuga hinata .!.: evet cidden ilyas hoca cok iyi anlatıyor. en temelinden ve tüm işlem basamaklarını gösteriyor Genişletmek için tıkla... Çok saolun arkadaşlar dün direk başladım inşallah verimli olur
TurunculuKiz .!.: Youtube Benim Hocam kanalından İlyas Hoca.Hatta İlyas hocanın eski videolarını da izleyin derim. Ve çıkmış ales sorularını mutlaka inceleyin. Genişletmek için tıkla... Hyuga hinata .!.: evet cidden ilyas hoca cok iyi anlatıyor. en temelinden ve tüm işlem basamaklarını gösteriyor Genişletmek için tıkla... Çok saolun arkadaşlar dün direk başladım inşallah verimli olur
TurunculuKiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2017 274 278 32 25 Temmuz 2018 Konu Sahibi lessie #5 lessie .!.: Çok saolun arkadaşlar dün direk başladım inşallah verimli olur Genişletmek için tıkla... Olur hocam yeter ki bırakma aksatma güzel olur inşallah sonu da.
lessie .!.: Çok saolun arkadaşlar dün direk başladım inşallah verimli olur Genişletmek için tıkla... Olur hocam yeter ki bırakma aksatma güzel olur inşallah sonu da.
H Hyuga hinata Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2017 626 392 25 Temmuz 2018 Konu Sahibi lessie #6 lessie .!.: Çok saolun arkadaşlar dün direk başladım inşallah verimli olur Genişletmek için tıkla... Matematikte cozmediklerini bana da gonderbilirsin :) Ben diger dersleri yapamasamda matematigm biraz iyi :)
lessie .!.: Çok saolun arkadaşlar dün direk başladım inşallah verimli olur Genişletmek için tıkla... Matematikte cozmediklerini bana da gonderbilirsin :) Ben diger dersleri yapamasamda matematigm biraz iyi :)
L lessie Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 739 299 25 Temmuz 2018 Konu Sahibi lessie #7 Hyuga hinata .!.: Matematikte cozmediklerini bana da gonderbilirsin :) Ben diger dersleri yapamasamda matematigm biraz iyi :) Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
Hyuga hinata .!.: Matematikte cozmediklerini bana da gonderbilirsin :) Ben diger dersleri yapamasamda matematigm biraz iyi :) Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
H Hyuga hinata Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2017 626 392 26 Temmuz 2018 Konu Sahibi lessie #8 lessie .!.: Tamamdır teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederkm :)