- Konu Sahibi emptychild
matematikten anlamıyorum mu diyorsunuz?
yoksa lanet olsun o kadar çalışıyorum öyle sorular var ki kafamı allak bullak ediyor arkadaş mı dedin?
biri olsa da şu soruları çözse ben de yöntemini ögrensem mi diyorsun?![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
o zaman tam yerindesiniz!!!!
takıldıgınız matematik sorularında biz varız.
bu sınav hepiniz matemetikte otuzda otuz yapacaksınız.
yapmanız gereken tek şey soruyu yaz çözümü al bu kadar kızlar.![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
tanıtımı yaptıktan sonra özetleyeyim.matematikte yapamadıgınız sorulara yardımcı olmaya çalışacagım hanımlar elimde geldigince umarım faydalı olurum sizler için.![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
arkadaşlar arada internet baglantısında sıkıntı yaşıyorum ama internetim olup burada oldugum sürece cevaplarım sorularınızı
yoksa lanet olsun o kadar çalışıyorum öyle sorular var ki kafamı allak bullak ediyor arkadaş mı dedin?
biri olsa da şu soruları çözse ben de yöntemini ögrensem mi diyorsun?
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
o zaman tam yerindesiniz!!!!
takıldıgınız matematik sorularında biz varız.
bu sınav hepiniz matemetikte otuzda otuz yapacaksınız.
yapmanız gereken tek şey soruyu yaz çözümü al bu kadar kızlar.
tanıtımı yaptıktan sonra özetleyeyim.matematikte yapamadıgınız sorulara yardımcı olmaya çalışacagım hanımlar elimde geldigince umarım faydalı olurum sizler için.
arkadaşlar arada internet baglantısında sıkıntı yaşıyorum ama internetim olup burada oldugum sürece cevaplarım sorularınızı
Son düzenleme: