• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS Kitaplarında Lisans ve Önlisans

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
358
Merhaba arkadaşlar

İlkkez kpss ye gireceğim için pek bilgim yok. Ben data ve yargının kitaplarına bakıyorum da bunlarda Lisans önlisans diye ayrılmıyor mu ? Çünkü hep kitaplar kategori olarak Kpss önlisans&Lise hazırlık kategorilerinde o yüzden soruyorum. ve sizlerin önereceği kitaplar nelerdir ?:6:

Merhaba arkadaşlar

İlkkez kpss ye gireceğim için pek bilgim yok. Ben data ve yargının kitaplarına bakıyorum da bunlarda Lisans önlisans diye ayrılmıyor mu ? Çünkü hep kitaplar kategori olarak Kpss önlisans&Lise hazırlık kategorilerinde o yüzden soruyorum. ve sizlerin önereceği kitaplar nelerdir ?:6:

evet canım lisans ve önlinsan die ayrılıyor.

konu anlatımı için ihtiyaç ve yargıyı tavsiye ederim. yanınada datanın soru bankasını(tarh çoğ vatandaşlık) alırsan. konuyu pekiştirmiş olursun..
konularını bitirdikten sonrada bütün yayınların demelerini soru bankalarını çözersin

Peki nasıl bulabilirim lisans için bulamıyorum mesela habertürk ten kupon biriktiriyorum o lise için mi lisans için mi bilemedim :44:

Peki nasıl bulabilirim lisans için bulamıyorum mesela habertürk ten kupon biriktiriyorum o lise için mi lisans için mi bilemedim :44:

ben ihtiyaç habertürk aldım lisans önlisans karışık rahatça çözebilirsin
mesela bende data tek kitap var 2012 basım bu kitap hem önlisans hemde lisanslılar için konular aynı zaten değişen bir şey yok.

kaynak konusunda bulduğun kaynağa çalış derim .

Back