- Konu Sahibi inci_tanesi
Öncelikle üslubunuza dikkat edin. Tanımadığınız biri ile bu şekilde konuşmanız çok yanlış. 4 yıldır sınava giriyormuşsunuz ama belli ki pek bir şey öğrenememişsiniz. Peki size sorarım. Her yıl liseyi bitirince YDS ye giren binlerce yabancı dil öğrencisi var. Hepsinin aldığı eğitim aynı olmasına rağmen neden hepsi farklı üniversitelerin farklı bölümlerine yerleşiyor, neden puanları farklılık gösteriyor??? Aynı sınıfta aynı eğitimi alan 2 arkadaştan biri 100 sorudan 95 net yaparken diğeri neden 50 net yapıyor??? İşte bu sınavda da böyle olacak. Alanına hakim olan kişi sıyrılacak aradan ve çok da iyi olacak...
uslubuna sen de dikkat et ozaman.ne biliyorsun birşey öğrenemediğimi,sen mi biliyorsun herşeyi.ne o sürekli söylediğim herşeyin arkasından yanlışlığını söylüyorsun.ben de yds ile 92 net ile girdim zaten.o sınav YDS'ye benzemeyecek.yoksa çok basit bir sınav olur.mesele o değil.mesele,yine bunu da yüzlerine gözlerine bulaştıracak olmaları.artk ne osym ne meb'e hiçbir güvenim yok....senin var sanırım...!!!