Kpss illeti :(

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
29
Merhaba sinif ogretmenligi okuyorum ucuncu sinifim. bu yaz calismalara baslcam ama bi sorunum var matematik yapamiyorum yaptigim soru sayisi besi gecmiyo sozellerim iyi ezberimde iyi onlardan bi sıkıntım yok ama su matematik korkutyo beni .atanabilrmiyim kpss sozel agrlikli bisinav sozelleri iyi yapmam yetermi atanmam icin akil verin hic ornekleri varmi bilmiyorum

Merhaba

Branşımız farkli ben Dkab ım
Sıfır mat ile atanacak bir puan aldım

Öabt sayesinde 8 puan yükseldim

Sizin de atamalar iyi
Ama öabt de mat yok mu?

Alandan çok iyi yaparsan neden olmasin

Zaten mülakat geldi
Son sözü malesef mülakat söylüyor

Alanda matematik var ama sinifcilar pek yapamiyo ortalama dusuk oluyo genelde

Alanda matematik var ama sinifcilar pek yapamiyo ortalama dusuk oluyo genelde

Merhaba sinif ogretmenligi okuyorum ucuncu sinifim. bu yaz calismalara baslcam ama bi sorunum var matematik yapamiyorum yaptigim soru sayisi besi gecmiyo sozellerim iyi ezberimde iyi onlardan bi sıkıntım yok ama su matematik korkutyo beni .atanabilrmiyim kpss sozel agrlikli bisinav sozelleri iyi yapmam yetermi atanmam icin akil verin hic ornekleri varmi bilmiyorum

Nasıl sınıf öğretmenliği kazandın ?

Sınıfcıyım,matematik yapman gerekli canım
Bu seneden sadece matematiğe ağırlık ver
Alanda da var heryerde karşına çıkar
Matematiği yaparsan adamakıllı bir puan alabilirsin
Bu sene en yüksek ortalama sınıfcılardaydı,puanlar 80-85 arası birikmişti sen düşün yani
Meslektaşlarımız baya çalışıyor

Matematiği youtube da Hocalara Geldik kanalından izlemenizi tavsiye ederim. Ygs ye yönelik anlatıyo. Ama kpss matematiği ile ygs matematiği aynı olduğundan oradan dinleyebilirsiniz

Sozelim iyidi lys de fule yakindi umidim yoktu ama kazandim matematiktende bes alti anca yapabilmistim

[ atama puani 74 75 ama mulakatta seksen kusur her seyi o belirliyo ise maalesef

Ben de İngilizce Öğretmenliği okuyorum acaba benim de matematik netlerim ne kadar olmalı? Bence senin alanında matematik netleri düşükse sen şöyle bir 10 net yapsan herhalde standart sapma iyi puan getirir sana. Ben henüz birinci sınıfım ikinci üniversitem.

X