KPSS ile yerleenler nasl altnz, ka puan aldnz? Paylan ltfen

2010 önlisans kpss den 85 puan aldım ve 3001 genel kodla temmuz atamasında üniversiteye bilgisayar işletmeni olarak atandım
bu puanı alabilmek için açıkçası pek bir uğraşım olmadı.
son 10 yılın kpss sorularını çözmüştüm bitirebildiğim kitap formatında tek şeydi sınava girmeme yaklaşık 2 hafta varken çözdüm.
türkçeyi çok fazla kitap okumamdan dolayı hiç zorlanmadım çözerken
tarihte ilber ortaylı kitapları sağolsun ve osmanlı tarihine ilgim olduğu için yine zorlanmadım
coğrafyada hoca çok iyiydi dersi dinledim bir de haritaya bakıyordum arada hangi dağ hangi ova nerede gibisine
vatandaşlık hiç çalışmadım 2 tane güncel soru yapabilmiştim çünkü hiç ilgimi çeken bir ders değildi kurstada derslerine hiç girmiyordum
kursa gitmiştim ama kursun bir katkısı olmadı İhtiyaç Yayıncılık ile çalışan bir kurstu ve ihtiyacın sorularının kolaylığını zaten bilenler biliyor kursun verdiği yaprak testleri bile çözmedim açıkçası önem vermedim keşke önem verseydim son atama da değil de ilk atamada memur olurdum atama beklerkende işletmeyi tamamladım asaletim tastik oluncada diplomayı beyan edicem

Canım ben yargı yayınlarına calısmıstım ve 66 aldım kpss lisans tan atandım sükür.ben kendime ders programı yapmıstım haftalık dersleri bölmüstüm yargı yayınlarını tavsiye ederim bide beyaz kalem yayınlarına bakın derim en öenmlisi inanmakAllah herkeze nasip etsin amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…