• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS ile yerleenler nasl altnz, ka puan aldnz? Paylan ltfen

ben ilk olarak 2006 da girdim ama çalışamamıştım 65 aldım tabikide atanamadım eşim atanmıştı 77 ile ama şuan mutlaka çocuğuma bakabilmem için girmem şart azmettim inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız 90 ve üzeri puan almakta önemli tabi umarım seneye hepimizin atanma haberi gelir ve buradanda paylaşırız..

85 e yakin bi puanla atanmistim.sinava 2006 da girdim.2007 eylulde isbasi yapabildim.cok calistigimi soyleyemem.hatta balayindan geldigimin ertesi gunu sinava girmistim.ama sayisalciyim ben matematik temelim vardi zaten a.s.

bende sözelciyim o yüzden dersane düşünüyorum önlisans olarak girecegim.kç matematik yapmak gerekir acaba?

2004 kpssden 85 aldım
2005 te atandım belge eksikliği yüzünden olmadı
o belgeyi aldım
2007 de yine tercih yaptım atandım
budefada yeni bişi çıkarmışlar yine iptal oldu.
şaka gibi değil mi
:sinifsinif:

merhaba arkadaşlar bende iki sene kpss ye girdim hiç çalışmadım birincisinde yeni evliydim ikincisinde oglum doğdu kendiimi veremedim ama bu yıl çok kararlıyım çalışcam 90 geçebileceğime inanıyorum çünkü genelde ben GY den 60 net bırakıyorum ama GK den berbatım çünkü sayısal çıkışlıyım 20 net anca bırakıyorum GK DE 60 nete çıkarırsam 90 ı geçerim aslında utanıyorum tarihin kötü olmasından çünkü eşim tarih mezunu kesinlikle iyi bir net çıkarmalıyım

ervanur arkadaşım sende hakkatten şansızmışsın belkide hakkında hayırlısı budur allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

bende meslek cıkıslıyım 2 yıllık grafik bölümü mezunuyum gecen sene girdim ama sıfır olarak cünkü hep meslekle ugrasıyoruz matematikmiş cografyaymıs tarihmiş hiç temelim yok desem yeri 60 puan aldım busefer dersaneye yazıldım kpss kursuna insallah hersey gönlümüzce olur benim için dersane sart yani 90 alırsam değmeyin keyfime :delphin:

ilk olarak meslek lisesi mezunu olarak girdim.2006 da sınıftaki herkes giriyo bende bi gireyim diye girdim.kesinlikle çalışmadım sonuç geldiğinde şok olmuştum 88:1shok:

ve 2009 da atandımkaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
arkadaşlar ben önlisans bilgisayar mezunuyum 84 le atandım .Allah kimsenin emeğini zayi etmesin .işe önce inanmakla başlayın.

kpss71 puanından 93 aldım.. bddk'nın açtığı sınava girdim sonucunu bekliyorum.. dua edin arkadaşlar :)

büro yönetimi ve sekreterlik bölümünden atanan yok mu arkadaşlar bende
girmeyi düşünüyorum ama kararsızım :)

konu açılalı bayaa olmuş...benim de bu hafta sonu finaller var aöf büro yönetiminden mezun oluyorum hayırlısıyla,öylesine bi gircem kpss ye,daha önce girmedim...yazın bilgilerimi tezeleyip,bol bol test çözcem...fakat ne kadar çalışmalıyım? istanbulda bi yere atanabilmem için kaç puan yapmalıyım? o puanı alabilmem için kaç net yapmalıyım? hangi derslere çalışmalıyım?

konu açılalı bayaa olmuş...benim de bu hafta sonu finaller var aöf büro yönetiminden mezun oluyorum hayırlısıyla,öylesine bi gircem kpss ye,daha önce girmedim...yazın bilgilerimi tezeleyip,bol bol test çözcem...fakat ne kadar çalışmalıyım? istanbulda bi yere atanabilmem için kaç puan yapmalıyım? o puanı alabilmem için kaç net yapmalıyım? hangi derslere çalışmalıyım?

bölümünle nerelere girebiliyorsun araştırdın mı?

bölümünle nerelere girebiliyorsun araştırdın mı?

canım araştırdım ama hiç sağlıklı bilgi alamadım..sanırım;adalet saraylarında,üniversitelerde,öğrenci işlerinde,öğretmenevlerinde,ptt lerde falan çalışma imkanım varmış:26:

canım araştırdım ama hiç sağlıklı bilgi alamadım..sanırım;adalet saraylarında,üniversitelerde,öğrenci işlerinde,öğretmenevlerinde,ptt lerde falan çalışma imkanım varmış:26:

büro yön. ve sekreterlik bölümü mezunları atama alanı baya geniş canım bende o bölümden mezunum ama iyi biere atanmak istiyosan 85 üstü almak gerkiyo

cnm genel atamalarda daha çok maaş alıyosun 85 civarı alman lazım açık atamalarda da adalet sarayı vs 70 barrajı oluyor bu barajı geçersen çeşitli mülakatla oluyor onları verirsen sözleşmeli veya kadrolu yerleşebiliyosun.tabi puan düşük olduğu için yığılma var o yüzden kasıp 85i hedeflemek lazım

cnm genel atamalarda daha çok maaş alıyosun 85 civarı alman lazım açık atamalarda da adalet sarayı vs 70 barrajı oluyor bu barajı geçersen çeşitli mülakatla oluyor onları verirsen sözleşmeli veya kadrolu yerleşebiliyosun.tabi puan düşük olduğu için yığılma var o yüzden kasıp 85i hedeflemek lazım

çok teşekkür eederim verdiğin bilgiler için:16: peki çok zor mu? lisans kpss ile önlisans kpss konuları falan aynı mı? nasıl çalışmalıyım:26:

merhaba kızlar konu açılalı baya olmuş ama ben de bi kaç bişey sormak istiyorum bende bu yıl önlisans yerel yönetmler bölümünü kazandm acaba bu bölümden kpss den atanan var mı kaç puan almam gerekir bilgi verirseniz çok sevinirim

merhaba kızlar konu açılalı baya olmuş ama bende bi kaç bişey sormak istiyorum bende bu yıl önlisans yerel yönetimler bölümünü kazandım bu bölümden kpss de atanan var mı ve kaç paun almam gerekir bilgilendirirseniz çok sevinirim

Back