- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
konu açılalı bayaa olmuş...benim de bu hafta sonu finaller var aöf büro yönetiminden mezun oluyorum hayırlısıyla,öylesine bi gircem kpss ye,daha önce girmedim...yazın bilgilerimi tezeleyip,bol bol test çözcem...fakat ne kadar çalışmalıyım? istanbulda bi yere atanabilmem için kaç puan yapmalıyım? o puanı alabilmem için kaç net yapmalıyım? hangi derslere çalışmalıyım?
bölümünle nerelere girebiliyorsun araştırdın mı?
canım araştırdım ama hiç sağlıklı bilgi alamadım..sanırım;adalet saraylarında,üniversitelerde,öğrenci işlerinde,öğretmenevlerinde,ptt lerde falan çalışma imkanım varmış:26:
canım araştırdım ama hiç sağlıklı bilgi alamadım..sanırım;adalet saraylarında,üniversitelerde,öğrenci işlerinde,öğretmenevlerinde,ptt lerde falan çalışma imkanım varmış:26:
cnm genel atamalarda daha çok maaş alıyosun 85 civarı alman lazım açık atamalarda da adalet sarayı vs 70 barrajı oluyor bu barajı geçersen çeşitli mülakatla oluyor onları verirsen sözleşmeli veya kadrolu yerleşebiliyosun.tabi puan düşük olduğu için yığılma var o yüzden kasıp 85i hedeflemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?