Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 90 küsürle girdim,her sene giriyorum genelde 90 üstü,sayısalcı olduğum için sayısalı iyi yapıyorum,geriye tarih, coğrafya,anayasa kalıyor,bu derslerede sürekli okuyarak,bazı kısımlarını ezberleyerek giriyorum.özellikle sınavda çıkan bütün sorulara çalışıyorum,bazen tarihte benzeri soru geliyor.ben hiç kursa felan gitmedim ama sözelciysen sayısal için mutlaka gitmelisin
2008 kpss ye çeşitli kaynaklarla günde 10 saat çalışarak 81 puan aldım.ama sadece 3 ay çalıştım ben o zaman daha yeni mezun olduğum için mezuniyet sonrası kalan vakit 3 aydı.yargının dev gibi 2 kitabını bitirdim cep kitapları aldım ezberledim.pegem yayıncılığım 3lü setini aldım ve kursa gitmedim.sadece dershanelerin paralı deneme sınavlarına girdim 3-5 kere.o zaman halkla ilişkiler mezunuydum şimdi geçiş yapıp işletme okuyorum ve 2010 kpss ye gireceğim ama kursa gideceğim.yine de günde en az 5-6 saat düzenli çalışmak lazım.