- 3 Haziran 2010
- 152
- 8
- 318
- Konu Sahibi ayyxuxzlxuxm
-
tabiki net sayısı çok önemli...yalnız zaten 120 soru var nası 125 altı olmıycak anlamadım
önlisansların soru sayısı 150 lisanstan bahsetmemiştim ben zaten onla ilgili bilgimde yok.
arkadaşlar hukuk mezunu birinin bakanlıklara atanması için kaç yapması gerek,80 falan yeter mi acaba?
ıki yıl boyunca bekledim.Ama hamdolsun sonunda ıstanbul Tapu ve Kadastro'ya atandım.Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi mezunuyum.Darısı bekleyen isteyen herkesin başına:Saruboceq:
çocuk gelişim bölümü alıyo mu kpssde ayrıca aranızda çocuk gelişimi önlisans mezunu olup atanan var mı?
Aranızda mühendis yok mu atanan, veya bilgisi olan.bilmiyorumkismile
bi sorum olacaktı ben 30 yaşındayım.önlisans mezunuyum .bu sınava iki kez girdim. ilkinde 75 diğerinde 80 aldım.kadro almadım.evlilikti çocuktu derken umudu kestim bu yıl girsem kasım ayında 2011 de 31 olacam yaş tan dolayı girmeyebilir miyim acaba bi cevap lütfen.ne yapacağımı şaşırdım.
zonguldak ereğli çok güzel biryerdir ben gittim ev ark orda idi harika bir yer memurluk için de yaşamak için de doğudan iyidir ne de olsaablam 75 puanla zonguldak ereğliye atandı. laboratuvar teknisyeni olarak. bende hazırlanıyorum.. aynı bolum benimkide..
Bende 2007 de 69 puanla sivas divirğiye atanmıştım halende ordayım att yim :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?